پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۳:۵۱

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان:

ایجادموزه تخصصی فرهنگ و هنر در بروجرد/کتابخانه آیتی افتتاح می‌شود

ایجادموزه تخصصی فرهنگ و هنر در بروجرد/کتابخانه آیتی افتتاح می‌شود

بروجرد- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به ایجاد موزه تخصصی فرهنگ و هنر در بروجرد گفت: کتابخانه دکتر آیتی این شهرستان نیز طی هفته دولت افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین فتایی امروز سه شنبه در دیدار با نمایندگان مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی و بازدید از پروژه‌های این شهرستان گفت: این شهرستان با توجه به شاخصه‌های فرهنگی و هنری بسیاری که دارد نیازمند ایجاد یک مرکز تخصصی در راستای نمایاندن و پاسداشت این ظرفیت‌ها است و از همین روی طرح ایجاد موزه تخصصی فرهنگ و هنر بروجرد تدوین شده و تلاش می‌کنیم با مساعدت مسئولین استان و شهرستان، این امر در آینده نزدیک محقق شود.

تحویل کتابخانه شهید باهنر طی امسال

وی تصریح کرد: همچنین به دنبال اخذ امتیاز هنرستان هنرهای زیبا دختران برای استان هستیم و بروجرد یکی از نقاطی است که ظرفیت بهره مندی از این امتیاز را دارا است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: از سال گذشته سرعت پروژه‌های عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح استان افزایش یافته و در هفته دولت امسال شاهد بهره برداری از بزرگترین کتابخانه درجه یک استان در بروجرد با عنوان شهید آیتی خواهیم بود.

فتایی گفت: پروژه تکمیل ساختمان کتابخانه شهید باهنر نیز در صورت مساعدت و همکاری مسئولین شهرستان، این امکان را دارد که در سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفته و به اداره کل امور کتابخانه های استان تحویل داده شود.

پروژه کتابخانه دکتر آیتی مراحل پایانی خود را طی می‌کند

وی گفت: ساختمان کتابخانه دکتر آیتی بروجرد به عنوان بزرگترین کتابخانه درجه یک استان، مراحل پایانی خود را سپری می‌کند و با نصب چیلر به پایان می‌رسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان افزود: پروژه کتابخانه درجه یک بروجرد در زمینی به مساحت ۲۲۵۷ متر مربع و با زیر بنای ۱۲۰۰ مترمربع از سال ۱۳۸۷ آغاز شده و با تلاش‌های صورت گرفته طی یک سال اخیر، در هفته دولت سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

فتایی تصریح کرد: پایان کار پروژه کتابخانه شهید باهنر نیز که پس یک وقفه، دوباره از سر گرفته شده، نیازمند آن است که مسئولین و نمایندگان شهرستان در مجلس مساعدت و همکاری لازم را با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مجری پروژه ساخت بنا داشته باشند که در این صورت تا پایان سال جاری شاهد بهره برداری از این مرکز نیز خواهیم بود.

تلاش برای رفع موانع پروژه کتابخانه شهید باهنر

عباس گودرزی نماینده بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: افتتاح کتابخانه درجه یک مهم‌ترین مطالبه فرهنگی مردم شهرستان است که باید با حمایت مسئولین استان و تلاش مسئولین شهرستان هرچه زودتر به بهره برداری برسد.

وی بیان داشت: تلاش می‌کنیم موانع و مشکلات پیش روی پروژه کتابخانه شهید باهنر را نیز مرتفع سازیم تا این مرکز که جز اولین کتابخانه های عمومی استان بوده نیز در کمترین زمان ممکن آغاز به کار کند.

زیرساخت‌های فرهنگی و هنری بروجرد نیازمند توجه بیشتر است

فاطمه مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با تاکید بر جایگاه ویژه بروجرد در زمینه فرهنگ و هنر، بیان داشت: بروجرد باید همتراز با شهرهای بزرگ کشور دیده شود و اعتبارات ویژه خود را داشته باشد.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های فرهنگی و هنری شهرستان نیازمند توجه بیشتر است و نمایندگان استان بر توسعه فرهنگی و اجرای زیرساخت‌های فرهنگی در استان تاکید دارند.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آنچه مسلم است ترغیب نوجوانان و جوانان به فرهنگ و هنر ایرانی و اسلامی نیازمند برنامه ریزی دقیق و اجرای درست برنامه‌ها است تا بتوان از این طریق جلوی ناهنجاری‌های فرهنگی القا شده از سوی دشمنان را گرفت.

کد خبر 4985738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha