پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۱۲

معاون اقتصادی استاندار کردستان:

اختلاف زیاد قیمت ارز آزاد و نیمایی، دلیل مشکل برگشت ارز است

اختلاف زیاد قیمت ارز آزاد و نیمایی، دلیل مشکل برگشت ارز است

سنندج - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: ارز حاصل از صادرات باید به کشور برگردد و بخش خصوصی و دولت باید این قانون را اجرایی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، خالد جعفری در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کردستان، با بیان اینکه اختلاف زیاد قیمت ارز آزاد و نیمایی دلیل مشکل برگشت ارز است، اظهار داشت: شرایط کشور عادی نیست، باید همه ما این شرایط را درک کنیم.

وی افزود: شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی جایگاه قانونی دارد و می‌تواند برای اصلاح قوانین پیشنهاد دهد ما هم موانع و مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان در برگشت ارز را درک می‌کنیم لذا مشکلات مطرح شده و پیشنهادات این جلسه را در شورای گفتگوی کشور مطرح و پیگیری خواهیم کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان تاکید کرد و ادامه داد: برای تحقق شعار جهش تولید، به صادرات نیاز داریم.

جعفری یادآور شد: ما به عنوان نماینده دولت در استان، به دنبال بیشترین سهم حمایت و بخشودی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان هستیم اما لازم است در این شرایط همه ما به کشور کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه چند نرخی شدن ارز در انجام تعهدات فعالان اقتصادی مشکل ایجاد کرده است، بیان کرد: تک نرخی شدن ارز بهترین راه حل برای این مشکل است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: کماکان دولت متعهد به تأمین ارز است اما بخش دولتی همانگونه که مجری است و باید جوابگو باشیم انتظار داریم در این شرایط کشور، دولت را درک کنید.

جعفری در پایان صحبت‌های خود به تسهیلات کرونایی اشاره کرد و اظهار داشت: سهم کردستان ۴۳۶ میلیارد تومان است که تا دیروز ۶۰ میلیارد تومان درخواست به بانک‌ها فرستاده شده که ۱۰.۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی در این خصوص افزود: با توجه به اتمام مهلت ثبت نام در سامانه، به درخواست استاندار و مدیران اقتصادی استان، سامانه کماکان باز است و از تمامی صنوف به ویژه هتل داران استان می‌خواهیم فرصت استفاده از این تسهیلات را از دست ندهند.

کد خبر 4985787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha