پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ خرداد ۱۳۸۶، ۲۰:۲۰

علامه فضل الله:

مشکلات سیاسی لبنان زمینه دخالت کشورهای بیگانه را افزایش می دهد

مشکلات سیاسی لبنان زمینه دخالت کشورهای بیگانه را افزایش می دهد

علامه فضل الله از علمای برجسته لبنان روز جمعه با هشدار به اینکه خطر در انتظار لبنان است، تاکید کرد: بحران سیاسی لبنان زمینه دخالت کشورهای خارجی و عربی را در امور داخلی این کشور فراهم می کند.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، علامه محمد حسین فضل الله درخطبه های نماز جمعه خود در مسجد امامین حسنین درحاره حریک بیروت، با اشاره به تحولات عراق گفت: از ملت عراق که از هرج و مرج ایجاد شده توسط اشغالگران دررنج هستند، می خواهیم که با اشغالگری کاملا مخالفت کنند و وحدت ملی و آشتی ملی را درپیش گیرند.

مرجع تقلید شیعیان لبنان با اشاره به اوضاع فلسطین و سالروز اشغال سرزمین های عربی( جنگ ژوئن 1967) گفت : این مسئله یعنی شکست اعراب در جنگ 1967 ناشی از ضعف سیاسی و نظامی عربی به اضافه دسیسه آمریکا و همپیمانش که حرکت وحدت عربی را از یک سو و طرح آزادی عربی را از سوی دیگر هدف قرار داده بود، ناشی شد به طوری که منجر به اشغال سرزمین فلسطین و همچنین بخش های دیگری از سوریه و مصر شد که ( درهمان روزها) شورای امنیت دو قطعنامه 242 و 338 را برای عقب نشینی اسرائیل از سرزمین های اشغالی صادر کرد و تاکنون هیچ یک از این قطعنامه ها به اجرا در نیامده است، زیرا آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی، اسرائیل را برای اجرای آن تحت فشار قرار نمی دهند، بلکه همه این فشارها به سوی ملت فلسطین که با بدن خود ( و دست خالی) در مقابل سلاح های پیشرفته  آمریکایی دفاع می کند، روانه شده است.

علامه محمد حسین فضل الله با اشاره به تحولات لبنان گفت: مشکل لبنان این بار در مسئله امنیتی از طریق درگیری در اردوگاه لبنان و هدف قرار دادن ارتش ملی و در حرکتی  که به جنگ فرسایشی شبیه است، بروز یافته است به طوری که این موضوع مشکلات امنیتی و سیاسی زیادی با خود به دنبال دارد و زمینه را برای دخالت بین المللی و بروز مشکلات منطقه ای فراهم می کند و همچنین شایعاتی را به دنبال دارد که در قلب مردم ترس و نگرانی ایجاد می کند و ازدیگر معضلات این مسئله تاثیر منفی بر معیشت ، روند اقتصادی است.

مرجع تقلید شیعیان لبنان درادامه با اشاره به بحران سیاسی این کشور تصریح کرد: اما مشکل سیاسی در دولت وحدت ملی که به صورت درگیری های لفظی و وضع شرط و شروط ها بروز یافته ، ادامه دارد به طوری که این وضعیت زمینه را برای دخالت بیشتر کشورهای خارجی و عربی فراهم می کند.

علامه محمد حسین فضل الله با اشاره به موضوع انتخابات ریاست جمهوری لبنان، هشدار داد : این مسئله ممکن است چند دستگی های سیاسی، اداری  و دولتی را درسایه امکان تشکیل دو دولت افزایش دهد به طوری که این مشکل، توازن ملی را از بین می برد و فضا را برای نا امنی و هرج و مرج فراهم می کند.

مرجع تقلید شیعیان لبنان درپایان گفت : ما صدایمان را در برابر خطراتی که درانتظار امنیت ، اقتصاد، گردشگری کشور  است ، بلند می کنیم  و به ویژه درباره درگیری های لفظی بین گروه های موافق و مخالف ( با دولت) که به صورت وضع شروط و شروط برای یکدیگر ادامه دارد به طوری که امور کشور را با پیچیدگی روبرو می کند و امیدی برای حل واقعی و نجات از این معضل باقی نمی گذارد، هشدار می دهیم.

کد خبر 498622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha