پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ خرداد ۱۳۸۶، ۱۹:۱۵

373 پروژه کشاورزی در خراسان رضوی به بهره برداری می رسند

مشهد - خبرگزاری مهر : دبیر ستاد هفته جهاد کشاورزی خراسان رضوی از بهره برداری 373 پروژه در هفته جهاد کشاورزی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی اصغر زینلی عصر امروز در جمع خبرنگاران افزود : این پروژه ها شامل 258 پروژه آب و خاک ، 94 پورژه دام و طیور ،11 پروژه باغبانی ، سه پروژه صنایع روستایی و چندین پروژه شیلات ، زراعت ترویج و تعاون روستایی و تکمیل و تجهیز تعاونی های تولید است  .

 

وی  افزود:  با بهره برداری از این پروژه ها که بالغ بر 127 میلیارد ریال اعتبار در بر داشته 22 هزار و 853 خانوار از مزایای آن بهره مند و برای هزار و 100 نفر اشتغال ایجاد شده است .

 

دبیر ستاد هفته جهاد کشاورزی خراسان رضوی  تصریح کرد : در مرکز استان و شهرستان ها برنامه های مختلف علمی و تحقیقاتی در بخش کشاورزی تدارک دیده شده است .

 

زینلی ادامه داد : در حاشیه این هفته نیز سمینار علمی بررسی نقش دانش هسته ای در توسعه کشاورزی ، افتتاح بازارچه و نمایشگاه دائمی ماشین آلات و ادوات کشاورزی ، همایش فرهنگ جهادی ،همایش بیابان زدایی و نیز تجدید میثاق و گلباران مزار شهیدان سازمان و بازدیدهای علمی و تحقیقاتی نیز برگزار می شود .

 

هفته جهاد کشاورزی از 21 خرداد ماه به مدت هفت روز در سراسر کشور همزمان با سالروز تاسیس جهاد سازندگی به فرمان امام راحل (ره) برگزار می شود .

کد خبر 498929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha