پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۴۳

با تهدید ترامپ به تحریم

تیک‌تاک چین آماده می‌شود بخش آمریکای خود را بفروشد

تیک‌تاک چین آماده می‌شود بخش آمریکای خود را بفروشد

مایکروسافت اعلام کرد در حال مذاکره با غول ویدئوی کوتاه چین، تیک‌تاک است تا فعالیت‌های آمریکای این شرکت را خریداری کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، مایکروسافت اعلام کرد در حال مذاکره با غول ویدئوی کوتاه چین، تیک‌تاک است تا فعالیت‌های آمریکای این شرکت را خریداری کند. این خرید بسیار مهم می‌تواند باعث تحول بزرگی در صنعت شبکه‌های اجتماعی شده و آتش تنش‌های آمریکا و چین را برافروخته‌تر کند.

این درخواست خرید پس از آن رسماً اعلام شد که رئیس‌جمهور ترامپ اعلام کرد قصد دارد ظرف چند روز آینده تیک‌تاک را به عنوان خطر امنیت ملی آمریکا اعلام کند. او سپس به مایکروسافت ۴۵ روز فرصت داد تا فرایند خرید خود را تکمیل کند.

به دست آوردن تیک‌تاک آمریکا با ۱۰۰ میلیون کاربر به مایکروسافت این فرصت استثنایی را می‌دهد که بتواند به بازیگر بزرگی در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده و در کنار غول‌هایی مانند فیسبوک و اینپ‌چت قرار بگیرد.

کد خبر 4990408

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha