پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۵۱

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران:

سازمان امور اتباع نقش خود را در برابر مهاجران پیشوا ایفا کنند

سازمان امور اتباع نقش خود را در برابر مهاجران پیشوا ایفا کنند

پیشوا- معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه رسیدگی به مددجویان بهزیستی پیشوا خارج از توان شهرستان است، گفت: سازمان امور اتباع نقش خود را در برابر مهاجران پیشوا ایفا کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد خادم صبح سه شنبه در دیدار با حسین عباسی فرماندار پیشوا که با حضور اسماعیلی رئیس اداره بهزیستی و سیروس جعفری معاون سیاسی انتظامی پیشوا انجام شد اظهار داشت: با نگاه عالمانه و پرهیز از تک‌روی و بهره گیری از خرد جمعی به دنبال ارائه خدمات مؤثر به جامعه هدف بهزیستی و توانمندسازی آنان هستیم.

خادم افزود: پیشوا قطب کشاورزی است و با توجه به این پتانسیل و با حمایت و تقویت بازار محصولات به ویژه ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی، از این ظرفیت برای توانمندسازی افراد تحت پوشش بهزیستی استفاده کنیم.

وی گفت: وقتی یک تولیدکننده زمینه خرید محصول معلولان را فراهم کند و از آنان در عرصه تولید بهره بگیرد، در واقع زکات کارش را پرداخته است‌.

معاون توانبخشی بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت پیشوا بومی و نیمی مهاجر و اتباع است بیان داشت: توسعه خدمات اجتماعی و توانبخشی در این شهرستان را باید با یک مدل و پروتکل منطقی پیگیری کنیم و با توجه به ظرفیت‌های محدود بهزیستی استان، برای توسعه خدمات بیشتر به کمک‌های مردمی نیاز داریم.

خادم عنوان داشت: با توجه به حضور گسترده اتباع در شهرستان، باید بستر و زیرساخت لازم برای ارائه خدمات توانبخشی و اجتماعی فراهم شود و در این میان سازمان‌های جهانی که متولی امور اتباع هستند نباید شانه خالی نمایند بلکه باید نقش خود را در ایجاد فضاهای مورد نیاز ایفا کنند و این تعداد خانوار تحت پوشش خارج از توان شهرستان است و باید پراکندگی آنها به گونه‌ای مدیریت شود که بتوانند از خدمات بهره ببرند.

کد خبر 4990526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha