پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۲۰

بیانیه بسیج رسانه فارس:

جهادگران عرصه رسانه نیازمند توجه مسئولان هستند

جهادگران عرصه رسانه نیازمند توجه مسئولان هستند

شیراز- بسیج رسانه فارس در بیانیه ای به مناسبت روز خبرنگار عنوان کرد که امروز جهادگران عرصه رسانه و این افسران جنگ نرم جبهه اسلام نیازمند توجه جدی مسئولان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است: ۱۷ مرداد ماه یادآور شجاعت و از جان گذشتگی خبرنگاری است که توسط عوامل منحوس و متعصب تکفیری به شهادت رسید و اما این شهادت هیچگاه باعث از بین رفتن یا حتی ذره‌ای کاستن از آرمان‌ها و اندیشه‌های والای هم قطاران ارزشی ایشان نگردید و تبدیل به سنگ بنای رویشی نوین در اندیشه‌های ظلم ستیزانه آنان گردید.

یاد و خاطره شهید والامقام محمود صارمی و سایر شهدای شامخ عرصه رسانه نظیر شهید رهبر، شهید مصطفائی، شهید نوبهار، شهید مصلی نژاد و سایر عزیزان که رضوان الهی گوارایشان باد را گرامی می‌داریم و بهترین تبریک‌ها و شادباش‌ها را تقدیم تمامی عزیزانی می‌کنیم که در حوزه مهم و راهبردی اطلاع رسانی، با عشق و علاقه وافر و ستودنی حرفه‌ای بودن و حرفه‌ای عمل کردن را برای خود مقدس دانسته و برای پاسداری از آن چه بسا متحمل رنج‌هایی نیز گردیده اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: امروز جهادگران عرصه رسانه و این افسران جنگ نرم جبهه اسلام نیازمند توجه جدی مسئولان ذیربط در بحث معیشتی، درمانی و غیره می‌باشند، اقدامی که دیگر باید از پوسته شعار خارج و به فعل برسد و این اقدام قطعاً نیازمند تفکر و عمل انقلابی توسط مدیران انقلابی می‌باشد! خبرنگار و عکاس همان کسی است که در سخترین شرایط سخت و نفس گیر بیماری کرونا دوشادوش عزیزان زحمتکش عرصه بهداشت و درمان در انتقال اخبار و تصاویر از جان خود مایه گذاشتند و می‌گذارند، آری اینها از جنس کسانی هستند که برای باز شدن معبر جان پاک خود را فدای آرمانها و سایر هم نوعان خود می‌کنند.

سازمان بسیج رسانه مفتخر است به اینکه اعلام نماید خادم انسان‌هایی است که از جنس فرشته اند و به همین خاطر بر خود می‌بالیم و از همراهی و همکاری صادقانه و صمیمانه شما اصحاب محترم رسانه‌های مکتوب و برخط استان فارس که پرچم دار امر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی شایسته به مرم عزیز این سرزمینید سپاسگزاریم و توفیق خدمت به اسلام و مسلمین و نظام مقدس جمهوری اسلامی تحت منویات مقام معظم رهبری، سلامتی خود و خانواده محترمتان را از خداوند متعال خواستاریم.

کد خبر 4993009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha