پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

احداث باغ‌های نوین در استان سمنان/​ تولید و توزیع نهال‌های مقاوم

احداث باغ‌های نوین در استان سمنان/​ تولید و توزیع نهال‌های مقاوم

سمنان- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه احداث باغ های نوین با نهال‌های مقاوم به سرما و گرما، سیاست این سازمان است، گفت: نهال یارانه‌ای در استان توزیع شده است.

سید حسن میرعماد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به طرح احداث باغ‌های نوین با نهال‌های مقاوم به گرما و سرما در سطح استان سمنان، بیان کرد: در این طرح ۷۵۰ میلیون تومان اعتبار بلاعوض به کشاورزان و باغداران استان اعطا شده است.

وی با بیان اینکه اعتبارات برای تهیه نهال‌های مقاوم در سطح استان به‌جز گونه زیتون توزیع شده است، افزود: این طرح برای جایگزینی باغ‌های درجه دو اجرا می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان استفاده از پایه‌های رویشی برای ایجاد باغ‌های متراکم را محور این طرح دانست و تصریح کرد: این طرح به ارتقای مقاومت نهال‌ها و باغات نسبت به سرمازدگی نیز کمک خواهر کرد.

میرعماد با بیان اینکه در این طرح ۱۲۰ هزار نهال به صورت بلاعوض بین کشاورزان و باغداران استان سمنان توزیع شده است، تاکید کرد: اجرای اصلاح باغ‌های سطح استان با طرح سرشاخه کاری از دیگر اقدامات جهاد برای مقابله با سرمازدگی است.

وی افزود: در این طرح پیوند ارقام مقاوم به سرمازدگی برای تعویض تاج و اصلاح باغ‌های قدیمی صورت می‌گیرد تا شاهد ارتقای مقاومت باغ‌ها باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در ادامه به اجرای ۲۳ طرح در سطح جهاد استان اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح‌ها در کمیسیون کشاورزی استان مورد موافقت قرار گرفته است.

کد خبر 4996631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha