پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴

معاون علوم پزشکی شیراز:

آمار جان‌باختگان کرونا در فارس از ۶۵۰ نفر گذشت

آمار جان‌باختگان کرونا در فارس از ۶۵۰ نفر گذشت

شیراز – معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با جان‌باختن ۱۱ مبتلای دیگر طی روز گذشته، آمار قربانیان این بیماری از مرز ۶۵۰ نفر در استان فارس گذشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اکبری بعد از ظهر چهارشنبه در استودیو سلامت فارس، از انجام ۲۳۱ هزار و ۶۵ مورد نمونه گیری در آزمایشگاه‌های تشخیصی استان فارس خبر داد. وی ادامه داد: بر اساس بررسی نمونه‌های تهیه شده در آزمایشگاه‌ها، تاکنون ۳۷ هزار و ۳۱۹ مورد مثبت در استان فارس شناسایی شده است.

او همچنین با اشاره به جان باختن ۱۱ مبتلای دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته، اعلام کرد: در طی قریب به ۶ ماه از شیوع این بیماری در کشور، تاکنون ۶۵۴ نفر در استان فارس جان خود را در اثر ابتلاء به کووید ۱۹ از دست داده‌اند.

دکتر اکبری در ادامه این گزارش به بستری بیماران در مراکز درمانی استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۹۶۳ بیمار مشکوک و یا دارای علامت کرونا ویروس در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، شرایط جسمی ۱۰۶ بیمار وخیم گزارش شده است.

معاون درمان دانشگاه ادامه داد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۳۴ هزار و ۲۰۲ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان‌ها ترخیص شده یا از ایزوله خانگی خارج شده‌اند.

این مقام مسؤول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز خطاب به مردم استان تاکید کرد: متأسفانه چرخه‌های انتقال این ویروس در استان کماکان وجود دارد و همه ما موظف هستیم برای تأمین سلامت خود و اطرافیان، به رعایت پروتکل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، پرهیز از ترددهای غیرضروری و حفظ فاصله فیزیکی، پایبند باشیم.

کد خبر 4997153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha