پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۳۰

در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مرند انجام شد؛

اهدای تندیس ایثار پزشکی ابن سینا به چهار پزشک مرندی

اهدای تندیس ایثار پزشکی ابن سینا به چهار پزشک مرندی

مرند- لوح سپاس و تندیس ایثار پزشکی (ابن سینا) به چهار پزشک فعال در مبارزه با بیماری کرونا اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر امروز در جلسه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان مرند که با حضور مسئولان شهرستان و مدیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد از طاهری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رخشنده غفاری، هنگامه خدیوی و توحید صادقی یامچی تجلیل شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان در این جلسه با اعلام این مطلب که تندیس ایثار پزشکی حرکتی نمادین برای تجلیل از پزشکان فعال در خط نخست مبارزه با بیماری کووید ۱۹ است، افزود: این تندیس در وهله نخست به پزشکان مراکز ۱۶ ساعته تشخیص و نمونه‌گیری اهدا می‌شود.

حجت الاسلام محمد حسن نستوهی ادامه داد: در شش ماه گذشته شاهد ایثار و فداکاری پزشکان، پرستاران، متخصصان علوم پزشکی و بهیاران بودیم که این مجاهدت برگ زرینی در تاریخ پزشکی خواهد بود و از همین رو، شخصیت علمی چون ابن‌سینا به عنوان نماد تندیس اهدایی انتخاب شده است.

کد خبر 5000364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha