پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۹۹، ۸:۰۶

از سوی خطیب‌زاده مطرح شد؛

ایران ارسال سلاح به طالبان را تکذیب کرد

ایران ارسال سلاح به طالبان را تکذیب کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه با رد ادعای وزیر خارجه آمریکا درخصوص ارسال سلاح به طالبان گفت: این اتهامات تلاش برای انحراف افکار عمومی مردم افغانستان‌ از کمک‌های واشنگتن به داعش است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اتهامات بی اساس وزیرخارجه آمریکا علیه کشورمان در خصوص ارسال سلاح به طالبان اظهار داشت: آنچه امروز در افغانستان می‌گذرد نتیجه جنگ افروزی و مداخلات آمریکا در امور افغانستان است.

سخنگوی وزارت امورخارجه افزود: اتهامات وارده از سوی وزیر خارجه ایالات متحده نوعی فرافکنی و تلاش برای انحراف افکار عمومی مردم افغانستان از کمک‌های واشنگتن به داعش است.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی در پایان اظهار داشت: آمریکا هنوز پاسخی به خواسته‌های افکار عمومی در مورد هویت بالگردهایی که برای کمک به داعش در حریم هوایی تحت پوشش ناتو در افغانستان به پرواز در می‌آیند، نداده است.

کد خبر 5000501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha