به گزارش خبرگزاری مهر، پس از آنکه تیم فوتبال بارسلونا در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا با ۸ گل برابر بایرن مونیخ شکست خورد و حذف تحقیرآمیزی از این مسابقات داشت، مسئولان باشگاه به فکر ایجاد تغییرات در کادر فنی خود افتادند و »رونالد کومان» را جایگزین «ستین» کردند.
کومان که سابقه سالها بازی برای تیم ملی فوتبال هلند را دارد، از سال ۱۹۸۹ تا سال ۱۹۹۵ به عنوان مدافع - هافبک در تیم بارسلونا بازی کرده است. هر چند فوتبالدوستان او را به عنوان یک مدافع آخر به خاطر دارند.
«جوزپ ماریا بارتومئو» رئیس باشگاه بارسلونا سه شنبه شب در کنفرانس خبری با اعلام این خبر تاکید کرد که رونالد کومان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه خواهد شد.
وی در توضیح این اتفاق گفت: تیم ما با این مربی هدف های بزرگی را دنبال خواهد کرد. ما او را به خوبی می شناسیم و اگر اتفاق دیگری رخ ندهد ما با کومان موفق خواهیم شد.
براساس اعلام مسئولان باشگاه بارسلونا، رونالد کومان روز چهارشنبه وارد شهر بارسلون خواهد شد تا قرارداد دو ساله خود را به این تیم اسپانیایی امضا کند.
نظر شما