پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴

قصه گویی و تهرانگردی سوژه‌های قسمت جدید «روز خوش»

قصه گویی و تهرانگردی سوژه‌های قسمت جدید «روز خوش»

برنامه «روز خوش» دوشنبه سوم شهریورماه با موضوعاتی همچون بررسی قصه و قصه گویی، صبر و ثبات در سبک زندگی، تهرانگردی و معرفی کتاب روی آنتن می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه «روز خوش»، سید هادی معتمدی روانپزشک و آسیب شناس اجتماعی دوشنبه سوم شهریور ماه در برنامه «روز خوش» از صبر و ثبات در سبک زندگی می گوید. در بخشی دیگر این برنامه با حامد ایرانشاهی پژوهشگر تاریخ و استاد دانشگاه همراه می شود تا گشتی در تهران قدیم زده و تاریخچه محله سنگلج را بازگو کند.

الهام دارابی مدرس جهاد دانشگاهی نیز در این برنامه به موضوع قصه و قصه گویی می پردازد.

آیتم «خوش مزه» دوشنبه آموزش کوفته برنجی را برای مخاطبان تدارک دیده است و در بخش «خوش قلم» کتاب داستان «هزار و یک شب» معرفی می شود.

برنامه «روز خوش» تلاش دارد سبک زندگی ایرانی - اسلامی را نیز با اجرای محمدامین نبی اللهی و مریم ماهور به نمایش بگذارد.

مجله صبحگاهی «روز خوش» از دوشنبه تا جمعه ساعت ۹ صبح به وقت تهران به تهیه کنندگی حسین علیاری از شبکه جهانی جام‌جم پخش می‌شود.

کد خبر 5005930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha