پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ شهریور ۱۳۹۹، ۸:۴۸

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان:

آگاهی دادن به مردم اولین گام برای اجرای امر به معروف در جامعه است

آگاهی دادن به مردم اولین گام برای اجرای امر به معروف در جامعه است

سنندج - فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: آگاهی دادن به مردم به ویژه نسل جوان اولین گام در راستای اجرای فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیدصادق حسینی شامگاه سه شنبه در دیدار با جمعی از جوانان سقز، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک رسالت دارد و آن به روز کردن جامعه است و به همین دلیل باید به این مهم توجهی ویژه صورت گیرد.

وی افزود: هدف این است که جامعه قرآنی نسبت به هیچ چیزی بی تفاوت نباشد چرا که دشمن به دنبال گرفتن هویت دینی، سیاسی و اجتماعی ماست تا فرهنگ خود را ترویج دهد، فرهنگی که در آن افراد بی تفاوت و ولنگار باشند.

سردار حسینی گفت: امر به معروف و نهی از منکر فریضه واجب الهی است که مورد غفلت قرار گرفته است و همه ما وظیفه داریم در راستای احیاء آن گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه اولین قدم برای امر به معروف آگاهی دادن به مردم است، گفت: قطعاً در هر اداره و سازمانی معروف‌هایی وجود دارد که باید شناسایی و به ترویج آن پرداخت و منکرها یا همان آسیب‌های احتمالی را باید از محیط حذف کرد.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکری که مدنظر اسلام است و باعث قیام عاشورا شد را باید به جوانان معرفی کنیم، چراکه آنها باید با امر به معروف و نهی از منکر راستین آشنا شوند.

سردار حسینی گفت: جوانان امروز باید بدانند که امام حسین (ع) برای چه قیام کرد و امر به معروف و نهی از منکر واقعی چیست.

در پایان سردار حسینی در دیداری صمیمی با خانواده شهید الماسی و خانواده ایثارگر علی بهرامی و بازنشسته ایثارگر احمد فرجی دیدار و گفتگو کرد.

کد خبر 5008558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha