پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان:

برای ایجاد یک شهر ایده آل چشم انداز ۵۰ ساله باید تعریف شود

برای ایجاد یک شهر ایده آل چشم انداز ۵۰ ساله باید تعریف شود

کاشان - نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: برای ایجاد یک شهر ایده آل چشم انداز ۵۰ ساله باید تعریف شود.

به گزارش خبرنگار مهر آیت الله عباسعلی سلیمانی ظهر بعداز چهارشنبه در دیدار با معاون عمرانی وزارت کشور با اشاره به اینکه در شهرستان‌های ویژه مثل کاشان باید حیطه اختیارات مدیران آن از طرف مسئولین استانی افزایش پیدا کند، اظهار داشت: این مهم باعث می‌شود که توسعه شهر و مناطق اطراف را شاهد باشیم.

وی با اشاره به معماری و اصول مهندسی شهرسازی شهرهای اروپایی ابراز داشت: انتقاد روی مباحث اخلاقی شهرهای اروپایی محفوظ ولی باید تجربه و تکنولوژی این شهرها در عمران و توسعه زیرساخت‌ها و حمل و نقل عمومی مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با بیان اینکه فرماندار در هر شهرستانی وظیفه هماهنگی بین نهادها و ادارات را به عهده دارد، تصریح کرد: وظیفه شهردار و شهرداری خم آراستن مبلمان شهری برای استفاده مطلوب شهروندان هر شهر است.

وی با انتقاد به نوع سبک معماری برخی از شهرها و وجود تناقض در معماری ساختمان‌ها بیان داشت: فراتر از طرح جامع باید از ساخت و سازهای بی رویه در شهرها که بدون مجوز قانونی صورت می‌گیرد، جلوگیری کرد.

آیت الله سلیمانی با اشاره به اینکه حرف نهایی در بحث مبلمان شهری و مسائل پیرامون آن به عهده شهردار است، افزود: شورای شهر و دیگر نهادها و سازمان‌ها باید کمک کار شهردار در این مهم باشند.
وی با بیان اینکه باید به جایگاهی برسیم تا یک شهر نمونه و الگو و مبتنی بر اصول مهندسی داشته باشیم، گفت: کاشان یک شهر تاریخی و فرهنگی و هنری ویژه است که دارای المان‌های فرهنگی فراوان است.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان با اشاره به اینکه در بخش صنعت باید نماد فرش ماشینی بر تابلو این شهر بدرخشد، ادامه داد: دیگر نمادی که باید مورد توجه مسئولین شهری قرار بگیرد، نماد مس است.

وی تاکید کرد: برای توسعه شهر و دارا بودن یک شهر مطلوب و ایده آل باید یک چشم‌انداز ۵۰ ساله برای شهر تعریف شود.

کد خبر 5009455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha