پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ خرداد ۱۳۸۶، ۱۷:۰۷

خانواده های دیپلمات های ربوده شده ایرانی با مقامات عالیرتبه عراق دیدار کردند

خانواده های دیپلمات های ربوده شده جمهوری اسلامی ایران در اربیل با برهم صالح معاون نخست وزیر عراق و موفق الربیعی مشاور امنیت عراق و شیروان وائلی وزیر مشاور در امور امنیت عراق دیدار و وضعیت نگران کننده و مطالبات خویش را به اطلاع هیات عالیرتبه عراقی رساندند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در این دیدار خانواده 5 مامور کنسولگری ایران در اربیل - که بیش از 5 ماه قبل در حالیکه مشغول انجام امور کنسولی و ارائه خدمات به مردم کردستان عراق بودند توسط نیروهای آمریکایی ربوده شده اند- اظهار داشتند : درد و رنج هایی که خانواده ها ، فرزندان آنها با توجه به طولانی شدن پروسه ربودن 5 دیپلمات ایرانی متحمل شده اند رو به تزاید است .

خانواده ها تصریح کردند : فرزندان 5 مامور کنسولی در شرایط بسیار ناراحت کننده ای بسر می برند ومتاسفانه بی اعتنایی ونقض آشکار مقررات توسط دولتمردان آمریکا در عدم اجازه دسترسی کنسولی به خانواده ها موجب افزایش ناراحتی های روحی خانواده ها و فرزندان آنها گردیده است . خانواده ها افزودند : استمرار لجاجت و بی حرمتی آمریکایی ها در تعامل با کارکنان کنسولگری  مغایر با تمامی کنوانسیونهای بین المللی بوده و یک اقدام کاملا محکوم و مطرود جامعه جهانی است .

اعضای خانواده دیپلماتها از اینکه بازگشت بیش از 5 ماه از این اقدام زشت و علی رغم پیگیریهای مقامات عالیرتبه عراقی و صلیب سرخ ، مقامات آمریکایی حاضر نیستند نسبت به آزادی آنان مبادرت ورزند آن را یک رفتار غیر اخلاقی و شرم آور قلمداد کرده اند و خواستار آزادی بلادرنگ 5 مامور کنسولی گردیدند .

بر هم صالح معاون نخست وزیر عراق با تشریح اقدامات مقامات عراقی و با اظهار تاسف از اینکه این رخداد توسط نیروهای خارجی در داخل عراق اتفاق افتاد تصریح کرد : مقامات عراقی به طور مستمر و هفتگی موضوع را در دست پیگیری مجدانه خویش داشته و ما امیدواریم که شاهد گشایشهای جدیدی باشیم .

کد خبر 501051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha