پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۰۰

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی زنجان:

هفت هزار فقره سندبرای واحدهای مسکونی شهری درزنجان صادر شد

 هفت هزار فقره سندبرای واحدهای مسکونی شهری درزنجان صادر شد

زنجان-مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی زنجان، گفت: تعداد هفت هزارو ۱۴۱ فقره سند مالکیت برای واحدهای مسکونی شهری استان زنجان صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد مسکن زنجان، رضا خواجه‌ای، گفت: تاکنون تعداد ۶۴ هزار و ۵۶ فقره سند برای واحدهای مسکونی روستایی به میزان ۶۹.۱ درصد در استان با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک صادر شده که این میانگین در سطح کشور ۶۰.۹۳ درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

وی اظهار کرد: همچنین تعداد هفت هزارو ۱۴۱ فقره سند نیز برای واحدهای مسکونی شهری استان زنجان صادر شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی زنجان، گفت: توسعه روستاها، پایدارترین سیاست و راهبرد در توسعه هر کشور به شمار می‌رود و این سیاست ارتباط تنگاتنگ با نظام فکری و نگرشی دارد و برای نهادینه سازی این سیاست ابزارها و روش‌های مختلفی وجود دارد که سند دار کردن واحد مسکونی و یا به عبارت کلی صدور سند برای اماکن موجود در روستاها به موازات سایر سیاستهای توسعه‌ای مناطق روستایی از جمله این روش هاست.

خواجه‌ای گفت: صدور سند مالکیت در روستاها مزایای دریافت تسهیلات، ضمانت بانکی، افزایش ارزش حقوقی و اقتصادی ملک را به همراه دارد و این شرایط میل و رغبت مردم برای سند دار کردن املاک را افزایش می‌دهد.

کد خبر 5012029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha