به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی شامگاه دوشنبه در جمع عزاداران حسینی در محل زینبیه اعظم زنجان، گفت: مراسم عزاداری برای سرور و سالار شهیدان در استان توسط هیئتهای مذهبی به خوبی برگزار شد.
وی رعایت دستور العمل های بهداشتی در عزاداریها توسط هیئتهای مذهبی و مردم را بسیار خوب اعلام کرد و یاد آو ر شد: مردم زنجان شور و شعور حسینی را در عزاداریهای را به خوبی نشان دادند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، با بیان اینکه ماه محرم یک فرصت مناسب برای عزاداری سیدا الشهدا است، تاکید کرد: این عزاداریها فرصتی برای حیات اسلام و تشیع است.
خاتمی با بیان اینکه امام حسین (ع) برای پایداری از دین، اسلام، پاسداری از قرآن و سنت وارد میدان جنگ با یزیدیان شد، ابراز داشت: شهادت دو چهره خون و پیام دارد و آن چیزی که جامعه را زنده نگه میدارد توجه به پیام شهید و شهادت است.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، گفت: وظیفه پیام رسانی برای میراث داران شهدا است و باید پیام شهدای کربلا به خوبی در جامعه نهادینه شود.
خاتمی با بیان اینکه بیان فلسفه قیام عاشورا نباید محدود به دهه اول ماه محرم شود، گفت: باید در دهه دوم هم عزاداریها با رعایت پروتکلهای بهداشتی به خوبی برگزار شود.
وی گفت: عزاداریها در استان زنجان با عظمت ویژه برگزار شد و این استان در برگزاری مراسمهای عزاداری برای امام حسین (ع) الگو برای کشور است.
نظر شما