پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۵۷

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم:

راه ارتزاق ساحل‌نشینان استان بوشهر تعطیل نشود

راه ارتزاق ساحل‌نشینان استان بوشهر تعطیل نشود

بوشهر- نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: برای رونق دوباره زندگی مردم ساحل‌نشین، نگاه‌ها به موضوع ملوانی و ته لنجی باید تغییر یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم جمیری صبح سه‌شنبه در جمع دهیاران بخش مرکزی گناوه با تسلیت به مناسبت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: در نشست با وزیر کشور، ابعاد مختلف موضوعات مربوط به کالای ملوانی را بررسی کردیم و خوشبختانه وی نیز همراهی خود را با دیدگاه‌های مطرح‌شده اعلام کرد.

وی افزود: مقرر شد تا در جلسه‌ای که طی روزهای آینده با محوریت وزیر کشور و با حضور تمامی مسئولین مرتبط و تصمیم گیر در موضوع ته لنجی و کالای ملوانی در سطح ملی تشکیل می‌شود؛ همین موارد را طرح کنیم و ان‌شاءالله تصمیماتی مبتنی بر واقعیات و شرایط زمان و مکان اتخاذ شود تا زندگی ساحل‌نشینان دوباره رونق یابد.

جمیری تصریح کرد: بارها تأکید کرده‌ام اگر واقعاً مسئله پیشگیری از قاچاق است، ضمن شفافیت دستورالعمل‌ها و جامعیت آن، باید برنامه‌ریزی جهت ایجاد شرایط مناسب صورت پذیرد و بعد اقدامات مقتضی به مرحله اجرا در آید زیرا بدون ایجاد زیرساخت نمی‌شود زندگی و معیشت و راه ارتزاق بخش قابل‌توجهی از ساحل‌نشینان را تعطیل کرد.

وی ادامه داد: اینکه زندگی مردم با یک بخشنامه دست‌خوش تغییرات عمده شده و در واقع تعطیل شود شیوه نادرستی است که باید مجریان و تصمیم گیران در مورد این شیوه‌ها تجدیدنظر کنند.

در این نشست که با حضور فرماندار، بخشداران و رؤسای شوراهای روستاهای شهرستان گناوه برگزار شد، گزارش بررسی جامع روستاهای شهرستان گناوه تهیه‌شده توسط کارگروه‌های تخصصی دفتر نماینده مردم، در آن ضمن بررسی فرصت‌ها و مزیت‌های هر روستا، چالش‌ها و مشکلات آن موردبررسی قرارگرفته است به فرماندار ارائه و مقرر شد برای جمع‌بندی و نهایی شدن راهکارها و اولویت‌گذاری اقدامات و پیگیری‌ها در جلسات آتی، مبنای کار و بررسی قرار گیرد.

عبدالکریم جمیری، نماینده مردم بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ در مجلس شورای اسلامی با حضور در شهرستان گناوه دیدارهایی با خانواده معزز شهدا، مردم، امام جمعه، فرماندار شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین و از نزدیک ضمن بررسی موضوعات، پیگیر حل مشکلات و معضلات مردم شد.

کد خبر 5013061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha