پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ خرداد ۱۳۸۶، ۲۰:۳۶

پروژه های عمرانی جهاد کشاورزی خوی به بهره برداری رسید

ارومیه - خبرگزاری مهر : تعدادی از پروژه های عمرانی و کشاورزی شهرستان خوی به مناسبت هفته جهاد کشاورزی با حضور مسئولان استان به بهره برداری رسید .

به گزارش خبرنگار مهر در خوی ، بعداز ظهر امروز یک واحد کشت گلخانه ای در زمینی به مساحت 12هزار مترمربع و زیربنای هشت هزار متر مربع با رقمی بالغ بر یک میلیارد و200 میلیون ریال توسط بخش خصوصی به بهره برداری

این واحد تولیدی در هر دوره کشت قادر به تولید 180 تن محصولات گلخانه ای خواهد بود که با بهره برداری از آن برای 14 نفر اشتغال ایجاد شد.

شهرک گلخانه ای خوی از دیگر طرح های کشاورزی است که کنلگ احداث آن امروز توسط استاندار در زمینی به مساحت 115 هکتار با 187 قطعه گلخانه ای در 18 کیلومتری خوی به زمین زده شد . این شهرک با اعتباری بالغ بر 16میلیار دریال احداث وتا دوسال آینده به بهر ه برداری خواهد رسید.

این شهرک گلخانه ای پس از ساخت قادر خواهد بود در هر دوره کشت 14هزار تن محصول گلخانه ای از جمله سبزی وصیفی جات تولید کند . با اجرای طرح مذکور ضمن ایجاد اشتغال برای 183نفر دانش آموخته بخش کشاورزی برای هزار و77 نفر دیگرزمینه اشتغال فراهم می شود.

طرح بند انحرافی وکانال انتقال آب کشاورزی مهلذان خوی از دیگر پروژه های عمرانی است که به بهره برداری رسید . با اجرای این طرح 40میلیون متر مکعب آب کشاورزی استحصال و چهار هزار هکتار از اراضی کشاورزی تحت پوشش قرار می گیرند و از خسارات ناشی از سیل به روستاها نیز جلوگیری می کند.

برای اجرای طرح مذکور 11 میلیارد و500 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است.

استاندار آذربایجان غربی در آیین اجرای طرح های فوق با اشاره به استعدادهای بخش کشاورزی آذربایجان غربی بر برنامه ریزی سازمان جهاد کشاورزی برای ایجاد دانشکده کشاورزی تاکید کرد.

دکتر رحیم قربانی گفت : مقدمات ایجاد این دانشگاه تا پایان سال جاری باید فراهم شود.

وی در عین حال با تاکید بر کاهش مدت زمان اجرای طرح های کشاورزی در استان ادامه داد : با توجه به بالا بودن آمار فارغ التحصیلان بخش کشاورزی در این استان نیاز به اجرای طرح های کوتاه مدت با اشتغالزایی زیاد ضروری می نماید.

قربانی با اشاره به طرح ساخت کارخانه سیمان در استان افزود : هم اکنون در آذربایجان غربی چهار کارخانه سیمان هرکدام با ظرفیت یک میلیون تن در سال در حال احداث است.

وی تصریح کرد : این طرح ها تا دوسال آینده به بهره برداری می رسند که با اجرای آنها تحول عظیمی در تولید و صادرات سیمان استان و همچنین اجرای بهتر طرح های عمرانی در استان رخ خواهد داد.

استاندار آذربایجان غربی در خاتمه میزان سرمایه گذاری در این کارخانه را 7هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 501700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha