پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱

رئیس علوم پزشکی گلستان خبرداد

روند صعودی کرونا در گلستان/ ۶ شهرستان در وضعیت قرمز هستند

روند صعودی کرونا در گلستان/ ۶ شهرستان در وضعیت قرمز هستند

گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان از قرار گرفتن ۶ شهرستان استان در وضعیت قرمز کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل پیش از ظهر چهارشنبه در خصوص آخرین وضعیت کرونا اظهارکرد: بعد از روند نزولی کرونا در استان از چند روز اخیر شاهد افزایش روند شیوع کرونا در گلستان هستیم.
وی از بستری ۲۹۲ بیمار کرونایی در استان خبرداد و افزود: هم اکنون شهرستان های رامیان، مینودشت، کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و آق قلا در وضعیت قرمز و مابقی شهرستان های استان در وضعیت زرد قرار دارند.

وی توضیح داد که ۷۳ نفر از افراد بستری در بخش مراقبت های ویژه و ۲۹ بیمار به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.

فاضل در خصوص شهرستان گرگان گفت: طی دو روز گذشته، تعداد بیماران کرونایی در گرگان افزایش داشته است و شاید وضعیت این شهر طی چند روز آینده به قرمز برسد.

اضل در ادامه به موضوع بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: امیدواریم با حمایت خانواده ها و کارکنان مدارس استان در زمینه رعایت شیوه نامه های بهداشتی ستاد ملی کرونا، کودک و یا نوجوان کرونایی در استان نداشته باشیم و موضوع آموزش و پروش هم به روال خود ادامه یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: از زمان بازگشایی مدارس در استان از تاریخ ۱۵ شهریور ماه تا به امروز، خوشبختانه هیچ مورد از ابتلا به دانش آموزان را در استان نداشتیم.

کد خبر 5019618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha