به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از عربی ۲۱، احزاب و جریان های سیاسی در تونس و الجزایر مخالفت خود را با اقدامات رژیم های عربی در خصوص عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی اعلام کردند.
بر اساس این گزارش، «خالد الکریشی» نماینده جنبش الشعب تونس در پارلمان اعلام کرد که عادی سازی روابط میان منامه و تل آویو نادیده گرفتن حقوق اصیل فلسطینی ها محسوب می شود.
«الصادق جبنون» سخنگوی حزب قلب تونس نیز اعلام کرد که این حزب حامی حقوق ملت فلسطین است و عادی سازی روابط باعث نمی شود حقوق ملت فلسطین از بین برود.
«منیره العیاری» نماینده تونسی نیز بر حمایت از آرمان فلسطین بدون قید و شرط و محکومیت عادی سازی روابط تاکید کرد.
سندیکای مستقل روزنامه نگاران تونس نیز عادی سازی روابط را به مثابه دادن یک چک سفید امضا به رژیم صهیونیستی دانست.
از سوی دیگر، جبهه آزاد سازی ملی الجزایر اعلام کرد که اقدام بحرین در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی به یک خیانت تمام عیار علیه آرمان فلسطین است.
این حزب که تعداد کرسی های زیادی در پارلمان دارد اعلام کرد که تصمیم بحرین در این خصوص ذلت بار بوده و کاملا مردود است.
نظر شما