عبدالرضا ترابی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه سفر رئیس جمهور به استان سمنان افزود : نزدیکی استان سمنان به تهران موجبات رشد و توسعه این استان بعد از انقلاب اسلامی را فراهم کرده است اما هنوز معضلات بسیاری در استان وجود دارد .
وی با اشاره به اینکه سالانه میلیون ها زائر از استان سمنان به مرقد مطهر امام رضا سفر می کنند، خاطرنشان کرد : هنوز جاده های استان تصادفات زیاد دارد و استاندارد نیست.
نمیانده مردم شهرستان گرمسار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : توسعه جذب گردشگر، کشاورزی و صنعت و آمایش سرزمین می تواند از محور های توسعه این شهرستان باشد.
به گفته وی، اگر اعتبارات لازم از سوی دولت تخصیص یابد، رشد و توسعه گرمسار زودتر محقق می شود.
وی مشکل اشتغال را از معضلات استان برشمرد و تصریح کرد : در استانی که جمعیت آن بیش از 600 هزار نفر نیست، رشد بیکاری بالا است.
عبدالرضا ترابی تاکید کرد : شهرستان گرمسار می تواند سر ریز جمعیت ورامین، قرچک، رباط کریم و فیروزکوه و دماوند را پذیرا باشد و مشکلات زیربنایی و افزایش جمعیت و ذخیره سازی غلات را حل کند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان گرمسار چهار راه بزرگ شمال - جنوب است تصریح کرد :جاده قم- گرمسار، جاجرود- کاشان و گرمسار- فیروزکوه عامل مهمی برای کاهش مشکلات ترافیکی تهران است .
نظر شما