پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۳۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان خبر داد:

۲۲۹ پروژه توسط بسیج سازندگی زنجان در دست اجرا است

۲۲۹ پروژه توسط بسیج سازندگی زنجان در دست اجرا است

زنجان-رئیس بسیج سازندگی استان زنجان، از اتمام ۳۹۹ پروژه محرومیت زدایی در استان زنجان خبر داد و گفت: ۲۲۹ پروژه توسط بسیج سازندگی در دست اجرا است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد امندی ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل سپاه استان، به اجرای یک هزار و ۷۶۶ پروژه محرومیت زدائی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: طی سال گذشته ۴۰۰ پروژه محرومیت زدائی در استان زنجان اجرا شد.

وی از اتمام ۳۹۹ پروژه محرمیت زدایی در استان زنجان خبر داد و اظهار داشت: ۲۲۹ پروژه از سوی بسیج سازندگی در دست اقدام است.

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان، از فعالیت ۹۹۷ گروه جهادی محله و جغرافیا محور در استان زنجان خبر داد و گفت: این گروه‌های جهادی در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کنند.

امندی با بیان اینکه سپاه و بسیج در کنار هم برای توسعه استان زنجان برنامه‌ریزی لازم را دارند، ابراز کرد: سپاه در بحث فرهنگی، بهداشت و سلامت، اقتصادی و بخش اشتغال وارد عرصه شده است.

وی به فعالیت گروه‌های جهادی اشاره کرد و گفت: این گروه‌ها در بیش از ۱۰۰ روستا و منطقه محروم استان زنجان در حال فعالیت هستند.

رئیس بسیج سازندگی استان زنجان، با بیان اینکه سازمان بسیج سازندگی اهدافی را دارد که در قالب برنامه‌ریزی های پنج ساله و یک ساله انجام می‌دهد، تصریح کرد: ارتقای فرهنگ و روحیه جهادی اولویت اول این نهاد است.

کد خبر 5028362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha