پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱

در مهر ماه؛

دو سیارک به اندازه اهرام مصر از کنار زمین می گذرند

دو سیارک به اندازه اهرام مصر از کنار زمین می گذرند

دو سیارک با قطرهای ۱۳۰ و ۲۰۰ متر در ۴و ۸ مهر از کنار زمین رد می شوند. قطر این سیارک ها با ارتفاع ۱۴۰ متری هرم بزرگ مصر قابل مقایسه است.

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، دو صخره آسمانی در روزهای آینده از کنار زمین می گذرند. این صخره ها به اندازه هرم بزرگ مصر هستند که ۱۴۰ متر ارتفاع دارد.

تخمین زده می شود قطر این سیارک ها به ترتیب ۱۳۰ و ۲۰۰ متر است و ۲۰۲۰ RO و ۲۰۲۰PM۷ نام دارند که در تاریخ های ۲۵ و ۲۹ سپتامبر(۴ و۸ مهرماه جاری)از فاصله ۲.۹ و ۵.۸ میلبیون کیلومتری زمین گذر می کنند. این درحالی است که فاصله زمین از ماه ۳۸۴ هزار و ۵۰۰ کیلومتر است.

البته طبق اطلاعات موجود پیش بینی می شود تا ۲ اکتبر (۱۱ مهر)، ۲۱ سیارک از کنار زمین رد شوند که البته بیشتر آنها صخره هایی کوچک هستند.

کد خبر 5029926

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha