پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

۵۷ بیمار مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شدند

۵۷ بیمار مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شدند

سنندج – رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی ۵۷ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در این استان طی ۲۴ ساعت اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در مجموع ۵۷ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان کردستان شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به شمار بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان کردستان تا ظهر امروز، گفت: هم‌اکنون ۱۶۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کردستان بستری هستند.

رضاعی با بیان اینکه شهرستان سنندج دارای بیشترین بیمار مبتلا به کرونا است، عنوان کرد: هم‌اکنون در بیمارستان‌های سنندج ۸۳ نفر بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: هم اکنون در سقز ۱۳ نفر، مریوان ۱۶ نفر، قروه ۱۸ نفر، بیجار ۹ نفر، کامیاران هشت نفر، دیواندره ۲ نفر و بانه ۱۳ نفر بستری هستند.

رضاعی به وضعیت بیماران بدحال در بیمارستان‌های استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: هم‌اکنون ۳۱ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی. سی.یو) بستری هستند.

وی آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در استان کردستان از ابتدا تاکنون را ۴۶۲ نفر عنوان کرد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته متأسفانه سه بیمار کرونایی در استان جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تاکنون ۹۰ نفر در سقز، ۱۶۱ نفر در سنندج، ۴۰ نفر در قروه، ۳۵ نفر در بانه، ۲۷ نفر در مریوان، ۲۸ نفر در بیجار، ۳۸ نفر در کامیاران، ۳۳ نفر در دیواندره و ۱۰ نفر در دهگلان جان خود را از دست داده‌اند.

وی با اشاره به نظارت دانشگاه علوم پزشکی بر دفن افراد فوت شده به‌دلیل ابتلاء به ویروس کرونا، بیان کرد: همه موارد به‌صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط با این کار که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده، دفن شده‌اند.

رضاعی خطاب به مردم استان کردستان گفت: فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینه را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این ‌صورت افزایش شمار زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.

کد خبر 5030296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha