به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه "گفتگوی روز" یکشنبه 27 خرداد در پی نامهای که 57 اقتصاددان به رئیس جمهوری نوشتند و در آن با ابراز نگرانی از وضعیت اقتصادی کشور بر مخالفت با کاهش سود تسهیلات بانکی تاکید کردهاند، تهیه و پخش میشود. این برنامه را رضا کوچک زاده سردبیری و دکتر قیصری در مدت 90 دقیقه به صورت زنده اجرا می کند.
برنامه "صدا و سکوت" با حضور کریم سماوی خواننده نابغه ای که 50 سال پیش در سن 13 سالگی در بین استادان موسیقی نامدار و ناگهانی ناپدید شد، سه شنبه 29 خرداد ساعت 22 از شبکه گفتگو پخش می شود. وحید رستگاری سردبیر و تهیه کننده برنامه "صدا و سکوت" است.
50 سال پیش خواننده نوجوان با کمک استادان حسن کسایی و لطف الله مجد دو اثر زیبا در موسیقی دستگاهی اجرا و جامعه موسیقی را متحیر کرد، اما پس از این درخشش حیرت انگیز ناگهان کریم سماوی مفقودالاثر شد. در پی این اتفاق شایعه شد وی کشته شده، در حالی که سماوی در هلند اقامت داشته و اخیراً برای سفری به ایران آمده و حالا با حضور در رادیو گفتگو به شایعه ها پایان می دهد.
نظر شما