۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳

مدیرکل بهزیستی استان فارس خبر داد:

توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی میان مددجویان بهزیستی فارس

توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی میان مددجویان بهزیستی فارس

شیراز - مدیرکل بهزیستی استان فارس از توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق کشفی نژاد ظهر پنجشنبه در مراسم توزیع بسته‌های معیشتی که در حرم مطهر حضرت سید علاالدین حسین (ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون که حدود ۷ ماه می‌گذرد، ۲۵ هزار بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی فارس توزیع شده است، گفت: از پایان عید سعید غدیر تاکنون ۴۴ هزار بسته به ارزش بالغ بر پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزار بسته معیشتی بین مددجویان استان فارس توزیع شده است.

مدیر کل بهزیستی فارس، اظهار کرد: ۲ هزار بسته معیشتی مربوط به خیریه «آسمانیان شهر راز» به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان بین مددجویان نیازمند شیراز توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ارزش هر بسته معیشتی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است، افزود: بسیاری از مددجویان بهزیستی شغل‌های فصلی یا خانگی داشتند که با شیوع کرونا و با تعطیل شدن بسیاری از مشاغل فصلی و موقت خانواده‌ها را برای تهیه ارزاق زندگی با مشکل مواجه کرده از این رو توزیع بسته‌های معیشتی همچنان ادامه دارد از این رو از خیرین و مردم درخواست می‌کنیم کمک‌های خویش را به این سازمان اهدا کنند تا در اختیار نیازمندان واقعی قرار گیرد.

کشفی نژاد با اشاره به کمک‌های تولیدکنندگان، گفت: اگر شرکت‌ها و کارخانه‌ها در تهیه ارزاق کمک کنند، بهزیستی نیز آمادگی کامل دارد که شرایط معافیت مالیاتی برای این کارخانه‌ها را فراهم کند.

وی از مردم و خیرین خواست که کمک‌های نقدی خود را برای تهیه بسته‌های معیشتی از طریق ۲ شماره حساب پشتیبان مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان فارس با شماره گیری کدهای دستوری #۵۵۵*۷۲۴* و یا #۲*۶*۷* به دست نیازمندان واقعی برسانند.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم می‌توانند کمک‌های غذایی غیر نقدی خود شامل روغن، برنج، پنیر، ماکارونی و همه اقلام خوراکی اولیه مورد نیاز را به مراکز بهزیستی تحویل دهند.

کد خبر 5031901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • میثم حبیبی IR ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
      0 0
      سلام
    • میثم حبیبی IR ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۲
      0 0
      سلام ببخشید من معلولیت جسمی و حرکتی دارم به شماره پرونده ۲۲۵۹ و همسرم معلولیت شنوایی به شماره پرونده بهزیستی ۲۱۰۲ و دارای دو فرزند هستیم ولی از طرف هیچ ارگانی بسته غذایی بهمون ندادند لطفا دروغ نگوید
    • IR ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
      0 0
      پدرم معلولیت شدید داره و پوشاک میشه تا الان هیچ بسته ای دریافت نکردیم تو خونه اجاره ای هستیم حتی پوشاک ب پدرم نمیدن کنترل ادرار و مدفوع نداره مادرم از بس لباساش شسته دستاش استخوان اضافه آورده حتی ماشین لباسشویی هم نداریم اصلا بهمون رسیدگی نمیکنن .شیراز