پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۴

جریان تئاتر مقاومت با «میزان سن» نقد و بررسی می شود

جریان تئاتر مقاومت با «میزان سن» نقد و بررسی می شود

انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با هدف نقد و بررسی آثار و جریان تئاتر مقاومت، مجله تصویری مجازی «میزان سن» را هر هفته در بستر فضای مجازی تهیه و تولید می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، برنامه هفتگی «میزان سن» در فضای مجازی (اینستاگرام) و با اجرای سید سام بهشتی منتقد و روزنامه نگار، از روزپنجشنبه هفته جاری و از ساعت ۱۸ به صورت زنده منتشر خواهد شد.

سید سام بهشتی روزنامه نگار مستقل و منتقد سینما، فعالیت  خود را در حوزه رسانه از سال ٨٦ آغاز کرده است. وی سابقه خبرنگاری در رسانه ها و خبرگزاری های مختلف از جمله خبرگزاری مهر را در کارنامه خود دارد.

سید سام بهشتی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی و عضو انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران محسوب می شود و نزدیک به یک دهه در حوزه روابط عمومی تئاتر در مقام مشاور امور رسانه ای و مدیر روابط عمومی پروژه های مختلف به فعالیت پرداخته است.

کد خبر 5037087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha