پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۶:۳۱

جزیده در گفتگو با مهر:

نباید بازیکنان جوان والیبال‌زده شوند/ کارخانه مدام اعتراض می‌کرد

نباید بازیکنان جوان والیبال‌زده شوند/ کارخانه مدام اعتراض می‌کرد

سرمربی تیم والیبال شهرداری گنبد پس از شکست مقابل سایپا گفت: ما تنها در یک صحنه اعتراض داشتیم اما مصطفی کارخانه مدام اعتراض می‌کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در دیدارهای هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر والیبال تیم سایپای تهران به سختی و با نتیجه سه بر صفر تیم شهرداری گنبد را شکست داد.

عظیم جزیده سرمربی گنبد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شکست مقابل تیم سایپا و اعتراض به داوری گفت: خطای دو ضرب امیر حسینی را داور نگرفت درحالی‌که همان شرایط را برای پاسور تیم ما خطا اعلام کرد. اعتراض ما فقط به این صحنه بود. یک امتیاز در بازی بسیار تأثیرگذار است و همین باعث شد بازی از تب و تاب انداخته شود. ما فقط به یک صحنه اعتراض داشتیم اما کارخانه سرمربی سایپا از ابتدا تا پایان بازی اعتراض می‌کرد.

سر مربی تیم والیبال شهرداری گنبد ادامه داد: تیم جوان و کم‌تجربه‌ای دارم، بازیکنان تبریزی‌ام کمتر از ۱۹ سال سن دارند، آنها باید با امید بازی کنند و والیبال‌زده نشوند؛ باید کمی صبور باشیم. انشاءالله در آینده باانگیزه‌تر مقابل رقبا قرار خواهیم گرفت.

کد خبر 5037654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha