پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۶

عملیات لوله‌گذاری دریایی کیش – بندر آفتاب آغاز شد

عملیات لوله‌گذاری دریایی کیش – بندر آفتاب آغاز شد

سرپرست طرح توسعه میدان گازی کیش از آغاز عملیات لوله‌گذاری دریایی جزیره کیش به بندر آفتاب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، عبدالله مهرابی گفت: عملیات لوله‌گذاری یک رشته خط لوله ۳۲ اینچ دریایی به طول ۱۶ کیلومتر از جزیره کیش به بندر آفتاب صبح امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه) آغاز شد.

وی با یادآوری اجرای بخش نخست این پروژه در مردادماه امسال گفت: پس از تکمیل عملیات کشش لوله دریا از ساحل جزیره کیش (Shore Pulling) به طول ۲.۲ کیلومتر، در دومین مرحله عملیات لوله‌گذاری بخش باقیمانده این طرح تا منطقه گرزه (بندر آفتاب) با استقرار شناور لوله‌گذار سی‌مستر متعلق به شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران به‌عنوان پیمانکار این پروژه در نزدیکی ساحل کیش از نخستین ساعات امروز آغاز شد.

سرپرست طرح توسعه میدان گازی کیش پیش‌بینی کرد با تلاش حداکثری گروه اجرایی این طرح در هر دو بخش کارفرما و پیمانکار، عملیات لوله‌گذاری دریایی کیش – بندر آفتاب ظرف ۲۰ روز پایان یابد.

جزیره کیش با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه به خط هفتم سراسری انتقال گاز متصل و امکان ارسال گاز از این خط لوله به نیروگاه‌های گازی کیش فراهم می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، این خبرگزاری چندی پیش طی گزارشی تفصیلی به بررسی جزئیات طرح توسعه میدان گازی کیش با عنوان « میدان گازی کیش قربانی قرارداد IPC / فاجعه حبس ۷ ساله یک منفعت ملی» پرداخت.

کد خبر 5039057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha