به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس ، " فرانک - والتر اشتاین مایر " وزیر امورخارجه آلمان امروز در حاشیه نشست همتایان اروپایی خود در لوکزامبورگ همچنین تصریح کرد : اعضای اتحادیه اروپا می توانند در سایه مشارکت با یکدیگر و اتخاذ سیاستهای لازم بحران قانون اساسی واحد را حل و فصل کنند .
رئیس دوره ای اتحادیه اروپا در ادامه سخنان خود اظهار داشت : با توجه به محدود بودن زمان باید از فرصت های موجود برای پیشبرد اهداف اتحادیه اروپا نهایت استفاده را ببریم .
این سیاستمدار آلمانی افزود : امیدوارم در آینده ای نه چندان دور 27 کشور عضو اتحادیه اروپا از یک قانون اساسی واحد پیروی کنند .
از سوی دیگر " هانس - گرت پوترینگ " رئیس پارلمان اروپا نیز از کشورهای مخالف قانون اساسی واحد خواست تا در رفع بحران موجود تمام تلاش و سیاست خود را به کار گیرند .
قانون اساسی واحد اروپایی در تاریخ 18 ژوئن 2004 ( 29 خرداد 83 ) به تصویب 25 کشور عضو اتحادیه اروپایی رسیده بود و در 12 ژانویه 2005 ( 23 دی 83 ) به تصویب نمایندگان پارلمان اروپا رسید .
تا کنون 16 کشور اروپایی قانون اساسی واحد را به امضا رسانده اند و دو کشور نیز آمادگی خود را برای تصویب این قانون اعلام کرده اند.
قانون اساسی واحد اروپا زمانی لازم الاجرا خواهد بود که تمام اعضا آن را به تصویب برسانند.
اشتاین مایر همچنین در ادامه سخنان خود درباره عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد : من از آغاز سه فصل جدید در گفتگوهای مربوط به عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا حمایت می کنم .
وی درباره اینکه آیا دیدگاه سارکوزی نسبت به عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا می تواند موجب اختلاف در حزب حاکم آلمان شود ، گفت : من مخالف ادامه گفتگوهای ظاهری با ترکیه هستم بنابراین از آغاز سه سر فصل جدید گفتگو حمایت می کنم .
لازم به ذکر است که این سرفصل ها به موضوع قبرس و قوانین جزایی ترکیه بر می گردد.
نظر شما