پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۰

در گفتگو با مهر مطرح شد:

احتمال تغییر برگزاری لیگ برتر والیبال/ شرط انجام مسابقات متمرکز

احتمال تغییر برگزاری لیگ برتر والیبال/ شرط انجام مسابقات متمرکز

دبیر کمیته رویدادها و مسابقات والیبال تأکید کرد: امکانپذیر نیست پس از شش هفته، برگزاری مسابقات را به گونه دیگری تغییر دهیم مگر آنکه تمامی تیم‌ها موافقت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان دیدارهای هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر والیبال، خبرهای خوبی از تیم شهرداری ورامین به گوش نمی‌رسد و ظاهراً ۱۱ نفر دیگر از اعضای این تیم به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. ممکن است برگزاری بازی روز چهارشنبه شهرداری ورامین و سایپای تهران در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.

نادر انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ابتلای ۱۱ نفر دیگر از اعضای تیم والیبال شهرداری ورامین به ویروس کرونا گفت: در حال بررسی هستیم، نتایج برخی تست‌ها که از آزمایشگاه‌های خصوصی گرفته می‌شود، مورد تائید ما نیستند، تنها نتایج آزمایش‌هایی که مورد تائید علوم پزشکی و وزارت بهداشت هستند را قبول خواهیم کرد و طبق پروتکل بهداشتی، اگر ۲۵ درصد بازیکنان یک تیم مبتلا به ویروس کرونا شوند، بازی به تعویق خواهد افتاد.

دبیر کمیته رویدادها و مسابقات والیبال در پاسخ به این سؤال که در پروتکل قبلی در صورت سالم بودن ۹ نفر از بازیکنان بازی برگزار می‌شد، آیا پروتکل را تغییر داده‌اید؟ گفت: بله در پروتکل بهداشتی قبل در صورت سالم بودن ۹ بازیکن، مسابقه برگزار می‌شد اما پس از بررسی کارشناسی به این نتیجه رسیدیم مانند فوتبال که درصدی حساب می‌کنند، بازی والیبال نیز در صورت ابتلای ۲۵ درصد بازیکنان به تعویق بیفتد.

انصاری تأکید کرد: ما تابع دستورات ستاد کل مبارزه با کرونا و فدراسیون پزشکی هستیم و طبق تصمیم نهایی آنها، ابتلای ۲۵ درصد بازیکنان به تصویب رسید.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به افزایش تعداد مبتلایان در بین بازیکنان به ویروس کرونا، امکان برگزاری رقابت‌ها به صورت متمرکز وجود دارد یا خیر؟ گفت: در مسیری قرار داریم که نیمی از بازی‌های دور رفت برگزار شده است. نمی‌توانیم هفت هفته را نادیده بگیریم. تیم‌ها بر این اساس برنامه‌ریزی کرده‌اند. ابتدا باید اجازه دهیم که بازی‌های دور رفت تمام شود، نتایج را به گونه‌ای اعمال کنیم که تیمی متضرر نشود و سپس برای دور برگشت، با احتساب نتایج دور رفت، مدل دیگری را انجام دهیم.

انصاری تأکید کرد: البته این مستلزم این است که بازی‌های دور رفت پایان یابد. تیم‌ها نیز باید پروتکل‌ بهداشتی را رعایت کنند. ما بر اساس پروتکل فدراسیون جهانی، بازی‌ها را برگزار می‌کنیم. در پروتکل فدراسیون جهانی نیز تأکید شده که تیم‌ها در رفت و آمدها و اسکان در هتل رعایت کنند. همین پروتکل در لهستان و ایتالیا نیز انجام می‌شود. تیم‌ها باید به صورت حرفه‌ای به این موضوع نگاه کنند. به هر حال شرایط حساس است و باید رعایت بیشتری شود. اینکه بخواهیم پس از شش هفته یکباره مسابقات را به صورت متمرکز برگزار کنیم، امکانپذیر نیست مگر آنکه تمام تیم‌ها با این تصمیم موافق باشند.

کد خبر 5040426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha