پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۲۳

وزیر محیط زیست رژیم صهیونیستی :

ابومازن نیازمند کمک است / برغوثی باید آزاد شود

ابومازن نیازمند کمک است / برغوثی باید آزاد شود

وزیر محیط زیست رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه هم اکنون رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیازمند حمایت است؛ از مقامهای این رژیم خواست تا "مروان برغوثی" از رهبران جنبش فتح را - که دربند اسرائیل است - آزاد کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "گیدئون عزرا" در مصاحبه با رادیو اسرائیل اعلام کرد : ابومازن هم اکنون نیازمند حمایت است و با توجه به اینکه وی از داشتن مردانی که بتوانند او را در روزهای سخت یاری دهند بی بهره است، بنابراین من از مقامهای تل آویو می خواهم تا ترتیب آزادی آن دسته از رهبرانه فتح را که در زندان های اسرائیل هستند، بدهند.

عزرا که هم اکنون وزیر محیط زیست رژیم صهیونیستی است و در گذشته از مقامهای شین بت ( سرویس امنیت داخلی اسرائیل ) محسوب می شده ، در ادامه گفت : از جمله کسانی که در شرایط فعلی کمک زیادی می تواند به ابومازن کند، "مروان برغوثی" از رهبران سابق فتح است.

این اظهارات عزرا با واکنش تندی در سرزمین های اشغالی روبرو شد؛ به طوری که وزیر گردشگری رژیم صهیونیستی اعلام کرد : برغوثی باید همچنان در زندان باقی بماند.

لازم به ذکر است در پی افزایش تنش ها میان حماس و فتح ، منحل شدن دولت وحدت ملی از سوی ابومازن و تشکیل دولت فوق العاده توسط وی، آمریکا و رژیم اسرائیل و اتحادیه اروپا به طور جداگانه از آن حمایت و اعلام کردند که کمک های مستقیم مالی به این دولت را آغاز می کنند.

درهمین حال، شبکه تلویزیونی العربیه گزارش داد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، شورای امنیت ملی فلسطین به ریاست محمد دحلان  را منحل کرده است.

      

کد خبر 504367

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha