پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰

استاندار تهران:

محدودیت‌های کرونایی تهران ادامه دارد

محدودیت‌های کرونایی تهران ادامه دارد

قرچک- استاندار تهران با اشاره به اینکه تعداد بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان ها زیاد است، گفت: با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا، محدودیت های کرونایی اعمال شده در استان تداوم دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی درخواست وزیر بهداشت و دستور رئیس جمهور رفت و آمدها به کلان شهرها با محدودیت‌هایی مواجه شود که از ساعت ۲۴ دیشب در دست اجرا است و انشاالله مردم همراهی کنند و از سفرهای غیر ضرور خودداری کرده و در خانه ماندن را ترجیح دهند چرا که بررسی‌ها نشان دهنده هر تعطیلی و سفرهای غیر ضرور ما را در پیک بیماری قرار داده است.

استاندار تهران در خصوص دورکاری کارمندان عنوان داشت: در این زمینه نیز تصمیم سازمان استخدامی کشور طی بخشنامه‌ای در خرداد ماه اعلام شده و تکلیف شده دستگاه‌هایی که زیرساخت‌های لازم را برای انجام دورکاری دارند با اولویت برای کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند و کسانی که سن بالای ۶۰ سال دارند و بانوان باردار و مادران شیرده از ظرفیت دورکاری استفاده کنند تا تراکم رفت و آمد کمتر شود.

وی در خصوص اعمال محدودیت‌های بیشتر در استان تهران گفت: در استان محدودیت‌های اعمال شده تداوم پیدا می‌کند و امیدواریم با تداوم آنها و انجام تست‌های غربالگری اضافی در استان تهران بتوانیم شناسایی به موقع و قرنطینه را انجام دهیم و تشکر می‌کنیم از کسانی که استفاده از ماسک از درب منزل را به صورت یک اولویت در نظر می‌گیرند چرا که همکاری مردم اثر بخش ترین مورد در جلوگیری از تداوم شیوع خواهد بود و در صنوف و مشاغل نیر در صورت عدم رعایت با جرایم روبرو می‌شوند و باید با انجام تدابیر و رعایت دستور العمل ها تعداد بستری‌ها و فوتی‌ها کاهش دهیم.

محسنی بندپی در رابطه با ظرفیت بیمارستان‌های تهران عنوان داشت: ما در استان تهران ۱۴ هزار تخت بیمارستانی داریم که هم اکنون ۵ هزار تخت بیمارستانی پر است این عدد بزرگی برای بستری‌ها و مبتلایان است و باید تلاش کنیم کاهش پیدا کند و به دستور العمل های ستاد مقابله با کرونا توجه ویژه صورت بگیرد.

کد خبر 5048921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
      0 0
      بابا ما چه گناهی کردیم که شغلمون از نظر آقایون از عوامل شیوع کرونا تشخیص داده شده..بازار و ادارات و مهمونی ها و...فقط چند تا شغل خاص عامل کروناس؟؟؟ماها مگه زندگی و خرج و مخارج نداریم؟؟
    • IR ۱۱:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
      0 0
      مگه محدودیتی بوده که حالا ادامه داشته باشه کدوم محدودیت؟؟؟؟؟؟