جواد تاراسی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه کشت جو در استان زنجان از اوایل مهرماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه خواهد داشت، گفت: محصول جو هم اکنون در مناطق مختلف استان زنجان در حال کشت است.
وی با بیان اینکه در بیش از ۴۱ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان انجام جو کشت خواهد شد، اظهار کرد: از این میزان ۲۸ هکتار به صورت دیم و ۱۳ هزار هکتار به صورت آبی خواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه ماکویی، آبیدر و سهند از ارقام جو مورد کشت در استان زنجان است، گفت: بذرهای گواهی شده به کشاورزان استان به میزان لازم برای کشت تخصیص یافته است.
تاراسی به کشت گندم در استان زنجان اشاره کرد و یاد آورشد: کشت گندم از اوایل مهرماه در استان آغاز شده است.
وی کیفیت گندم تولیدی استان زنجان را بسیار مطلوب اعلام کرد و افزود: درسالجاری بیش از ۵۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شد که نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه شهرستان خدابنده بیشترین کشت گندم دراستان زنجان را دارد، ابراز داشت: بیشترین تولید و خرید گندم هم مربوط به این شهرستان است.
نظر شما