پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد؛

بستری ۷۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل

بستری ۷۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل

اردبیل- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بستری ۷۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا و فوت ۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در این استان خبر داد.

شهرام حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با ابراز نگرانی از سیر صعودی آمار ابتلاء به کرونا در استان اردبیل، عنوان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۷۰ بیمار در مراکز درمانی استان بستری و خوشبختانه ۴۵ نفر با بهبودی نسبی از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با ابراز تأسف از ۶ فوت نفر بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا در استان اردبیل، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۳۵۱ نفر در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۵۹ بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

وی آمار کل بهبود یافتگان کرونا در استان اردبیل را ۷ هزار و ۸۳۶ نفر عنوان کرد و گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا در استان اردبیل تا کنون، تعداد ۹ هزار و ۸ نفر در بیمارستان‌های بستری شده و تعداد ۷۳۵ نفر از هم استان‌ها بخاطر ابتلاء به ویروس کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزان ابتلاء به کرونا را ۹۰ درصد کاهش می‌دهد

حبیب زاده چهار اصل رعایت فاصله اجتماعی به میزان ۱/۵ متر، شستن دست‌ها، زدن ماسک و دوری از ازدحام و تجمع را تنها راه مقابله با این بیماری دانست و تاکید کرد: با رعایت این اصول چهارگانه میزان ابتلاء به بیماری ۹۰ درصد کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه شهرهای اردبیل و مشگین شهر در وضعیت قرمز بوده و شهرستان پارس آباد در حال ورود به وضعیت قرمز است، عنوان کرد: متأسفانه با سرد شدن هوا در استان و نبود جریان هوا و تهویه مناسب در منازل و اماکن عمومی، احتمال ابتلاء به بیماری افزایش خواهد یافت. بنابراین لازم است به طور جدی از دورهمی های خانوادگی خودداری کرده و زنجیره انتشار این ویروس را قطع کرد.

کد خبر 5058304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha