پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد:

۲۴۹ زندانی جرائم مالی غیرعمد از زندان‌های یزد آزاد شدند

۲۴۹ زندانی جرائم مالی غیرعمد از زندان‌های یزد آزاد شدند

یزد ـ مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد از آزادی ۲۴۹ زندانی جرائم غیرعمد در هفت ماهه ابتدای سال جاری خبر داد.

اسلام افشون در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون با همت خیرین و نیکوکاران و کوشش کارکنان ستاد دیه استان یزد، ۲۴۹ نفر از زندانیان محکوم مالی جرایم غیرعمد که در زندان‌های استان بسر می‌بردند، آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

وی عنوان کرد: برای آزادی این ۲۴۹ نفر محکوم مالی مبلغی بر بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان نیاز بود که با تلاش ستاد دیه استان حدود ۶ میلیارد تومان از این مبلغ پرداخت شد.

افشون افزود: به همت اعضای کمیته صلح و سازش ستاد دیه و شورای حل اختلاف و مددکاران زندان‌ها مبلغی بالغ بر ۱۱۴ میلیارد ریال از شکات گذشت رضایتمندانه اخذ شد و بقیه این مبلغ نیز از منابع این ستاد شامل کمک‌های خیرین و نیکوکاران نوع دوست و تسهیلات بانک‌های عامل مبلغ ۶ میلیارد تومان به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی این ۲۱۱ نفر و بازگشت آنها به آغوش خانواده فراهم شد.

وی ادامه داد: در مهر ماه سال جاری ۱۰ زندانی جرایم غیرعمد با کمک خیرین و نیکوکاران به مناسبت اربعین حسینی و همینطور پنج محکوم مالی نیز همزمان با سالروز شهادت امام رضا (ع) از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

کد خبر 5058513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha