به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روزنامه واشنگتن پست، این احتمال وجود دارد که گروه تحقیق عراق موسوم به بیکر - همیلتون که در دسامبر گذشته استراتژی جایگزینی را برای آمریکا درعراق پیشنهاد داد، بار دیگر تشکیل شود.
مجلس نمایندگان آمریکا شب گذشته با 355 رای موافق در برابر 69 رای مخالف به شکل گیری دوباره گروه 10 نفره به ریاست " جیمز بیکر" وزیر امور خارجه اسبق و " لی همیلتون" از قانونگذاران پیشین آمریکا رای داد تا این گروه بار دیگر سیاست آمریکا را مورد بازنگری قرار دهد و پیشنهادهای جدیدی را ارائه کند.
همیلتون در گفتگو با این روزنامه آمریکایی خاطرنشان کرد:" من تشکیل دوباره این گروه را قبول می کنم، اما من می توانم از طرف خودم صحبت کنم و از احساسات گروه خبر ندارم و بیکر هم در سفر است."
وی افزود:" اگر کنگره فکر می کند که ما می توانیم سازنده باشیم، پس به نظر من باید این کار را انجام دهیم."
مجلس نمایندگان آمریکا به اصلاحیه پیشنهادی " کریستوفر شایس" از قانونگذاران جمهوریخواه برای لایحه تخصیص بودجه به منظور تهیه 34.2 میلیارد دلار برای وزارت امور خارجه و عملیاتهای خارجی رای داد.
شتیس گفت : گروه بیکر - همیلتون می تواند بار دیگر نقش مهمی را ایفا کند.
گروه تحقیق عراق موسوم به بیکر- همیلتون در ماه دسامبر سال گذشته، مارس سال 2008 را تاریخ خروج اکثر نظامیان آمریکایی از عراق تعیین کرده بود.
این گروه همچنین خواستار تلاشهای آمریکا برای آموزش نیروهای عراقی و مبارزه با تروریسم شده بود و همچنین درخواستی را مبنی بر در پیش گرفتن یک دیپلماسی قاطع و محکم با همسایگان عراق ( ایران و سوریه) مطرح کرده بود.
نظر شما