پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ آبان ۱۳۹۹، ۹:۵۴

با وجود تکذیب برخی مسئولان؛

تایید قرارداد ۱۰ میلیارد تومانی برخی بازیکنان در باشگاه استقلال

تایید قرارداد ۱۰ میلیارد تومانی برخی بازیکنان در باشگاه استقلال

قراردادهای ۸ و ۱۰ میلیارد تومانی در باشگاه استقلال تایید شد. استقلالی‌ها قصد دارند در رقم قراداد بازیکنان خود بازنگری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مسائل مورد توجه در باشگاه استقلال رقم بالای قرارداد بازیکنان این تیم برای فصل آینده است. در حالی که تا پیش از این حتی بحث مبلغ قراردادهای ۸ و ۱۰ میلیارد تومانی در استقلال مطرح می‌شد، هیچ مقام رسمی چنین رقم‌هایی را تایید نمی‌کرد و حتی برخی آن را تکذیب هم می‌کردند.

اسماعیل خلیل زاده رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال در تازه‌ترین گفتگوی خود اعلام کرد بعضی از قراردادها مبلغ بالایی دارد و در آنها بازنگری می‌شود.

وی گفت: رقم‌هایی که از قراردادهای ۶، ۷، ۸ و ۱۰ میلیاردی در استقلال برای یک سال گفته می‌شود صحیح است. بعضی قراردادها قراردادهایی بوده است که عملاً منجر به فسخ شده ولی در حال بازنگری هستیم. باید تلاش کنیم حد متعارف را رعایت کنیم.

کد خبر 5062026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha