به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزارت امورخارجه پاکستان با صدور اطلاعیه ای گزارش روز گذشته انستیتو علوم و امنیت بین الملل آمریکا را مبنی بر فعالیتهای جدید هسته ای اسلام آباد را نادرست خواند.
درهمین رابطه "تسنیم اسلام" سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان اعلام کرد : این گزارش مورد جدیدی نیست و در سال گذشته میلادی نیزگزارشی درباره فعالیتهای هسته ای پاکستان در منطقه خوساب منتشر شده بود، اما این گزارش ها نادرست بوده و مدرکی برای اثبات آنها وجود ندارد.
اسلام در ادامه گفت : منطقه خوساب به طور دائم تحت نظر بازرسان بین المللی بوده و اگر ما فعالیتهایی در این منطقه انجام می دادیم مدتها قبل باید خبر آن منتشر می شد.
سخنان سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به گزارش انستیتو علوم و امنیت بین الملل آمریکا ایراد شد که اعلام کرده : تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که کار به سرعت در خوساب در یکصد کیلومتری اسلام باد در حال پیشرفت است.
در گزارش این موسسه آمریکایی آمده است : کار ساخت در این منطقه نشان می دهد که دولت پاکستان تصمیم گرفته تا تولید پلوتونیوم برای سلاحهای هسته ای را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
بر پایه این گزارش، تقریبا همه کار ساخت راکتور سوم که در تصاویر 3 ژوئن سال 2007 قابل رویت است، طی 10 ماه گذشته انجام شده است.
نظر شما