پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۱۰

پاکستان خبر ساخت سومین راکتور هسته ای خود را تکذیب کرد

پاکستان خبر ساخت سومین راکتور هسته ای خود را تکذیب کرد

پاکستان گزارش روز گذشته یک موسسه آمریکایی را مبنی بر اینکه اسلام آباد در حال ساخت سومین راکتور هسته ای خود به منظور تولید بمب است، تکذیب کرده و آن را نادرست خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزارت امورخارجه پاکستان با صدور اطلاعیه ای گزارش روز گذشته انستیتو علوم و امنیت بین الملل آمریکا را مبنی بر فعالیتهای جدید هسته ای اسلام آباد را نادرست خواند.

درهمین رابطه "تسنیم اسلام" سخنگوی وزارت امورخارجه پاکستان اعلام کرد : این گزارش مورد جدیدی نیست و در سال گذشته میلادی نیزگزارشی درباره فعالیتهای هسته ای پاکستان در منطقه خوساب منتشر شده بود، اما این گزارش ها نادرست بوده و مدرکی برای اثبات آنها وجود ندارد.

اسلام در ادامه گفت : منطقه خوساب به طور دائم تحت نظر بازرسان بین المللی بوده و اگر ما فعالیتهایی در این منطقه انجام می دادیم مدتها قبل باید خبر آن منتشر می شد.

سخنان سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به گزارش انستیتو علوم و امنیت بین الملل آمریکا ایراد شد که  اعلام کرده : تصاویر ماهواره ای نشان می دهد که کار به سرعت در خوساب در یکصد کیلومتری اسلام باد در حال پیشرفت است.

در گزارش این موسسه آمریکایی آمده است : کار ساخت در این منطقه نشان می دهد که دولت پاکستان تصمیم گرفته تا تولید پلوتونیوم برای سلاحهای هسته ای را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

بر پایه این گزارش، تقریبا همه کار ساخت راکتور سوم که در تصاویر 3 ژوئن سال 2007 قابل رویت است، طی 10 ماه گذشته انجام شده است.

کد خبر 506286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha