پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۲۲

طی سال جاری؛

بارش های پاییزی استان تهران ۹ میلیمتر کمتر از حد نرمال بوده است

بارش های پاییزی استان تهران ۹ میلیمتر کمتر از حد نرمال بوده است

تهران- مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: بارش های پاییزی امسال استان تهران تاکنون ۹ میلیمتر کمتر از حد نرمال بوده است.

مجتبی جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت جوی و آب و هوایی استان تهران برای امروز اظهار داشت: در حال باید برای رسیدن به اعتدال دمایی چند روز دیگر صبر کنیم که طی ۲ روز اخیر دمای هوای تهران ۵.۶ درجه سلسیوس گرم‌تر از نرمال بوده است.

جلالی با بیان اینکه برای امروز چهارشنبه ۱۴ آبان آسمان استان تهران قسمتی ابری در بعضی از ساعات نیمه ابری و غبار آلود پیش بینی شده است افزود: همچنین برای امشب کاهش ابر را خواهیم داشت.

مدیر کل هواشناسی استان تهران عنوان داشت: حداکثر دمای هوای استان تهران امروز ۲۴ درجه سانتی گراد و حداقل دما ۱۳ درجه سانتی گراد خواهد بود.

وی با بیان اینکه تاکنون در استان تهران ۹ میلیمتر کمتر از نرمال بارش دریافت داشته‌ایم اظهار داشت: ممکن است با بارش‌های دهه پایانی آبان تا حدودی کاهش بارش جبران شود، اما میانگین بارش در انتهای پاییز، کمتر از نرمال خواهد بود.

کد خبر 5063211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha