به گزارش خبرنگار مهر، امید صبری پور ظهر امروز یکشنبه در دیدار و جلسهای که با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: خدمت و رسیدگی به امور خانواده معظم شهدا و ایثارگران، خدمت به ارزشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی بر لزوم رسیدگی به مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران تأکید کرد و افزود: رشادتها و جانفشانیهای شهدا و ایثارگران بر هیچکسی پوشیده نیست.
سرپرست فرمانداری شادگان در ادامه تصریح کرد: بهسازی مزار شهدای شهرستان شادگان نیاز به مرمت و بازسازی جدی دارد؛ از این رو این امر نگاه ویژه مسئولان استان و شهرستان را میطلبد.
صبری پور در پایان گفت: به دنبال بازدید مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان از مزار شهدای شهرستان شادگان، مرمت و بهسازی مزار شهدای این شهرستان در دستور کار قرار گرفت.
نظر شما