۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۱:۵۶

با امضای تفاهم نامه‌ای انجام می‌شود

اعطای تسهیلات ۱۴ درصدی به پروژه‌های گردشگری از صندوق توسعه ملی

اعطای تسهیلات ۱۴ درصدی به پروژه‌های گردشگری از صندوق توسعه ملی

تفاهم‌نامه اعطای تسهیلات از محل سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی برای اعطای تسهیلات به پروژه‌های در حال ساخت بخش گردشگری میان وزارت میراث‌فرهنگی با یکی از بانک‌ها به امضا رسید.

‌به‌گزارش خبرگزاری مهر، محمد خیاطیان معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، در نشست مدیرعامل بانک عامل این تفاهم نامه، ضمن اشاره به پتانسیل‌های بخش گردشگری و اثرگذاری آن در اشتغال کشور و لزوم حمایت و پشتیبانی از این صنعت سبز گفت: «در حال حاضر ۲۴۱۷ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری ۱۳۷ میلیارد تومان در حال انجام است که زمینه اشتغال ۴۷۵ هزار نفر (برای پروژه‌های در حال ساخت) و اشتغال ۱۱۲ هزار نفر (بعد از بهره‌برداری) را فراهم می‌کند.»

او ادامه داد: پیشنهاد وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص بسته‌های سفر مطابق با شرایط کرونا تحت عنوان «سفر هوشمند» تدوین و به ستاد ملی کرونا ارائه شده است. در این بسته سفر ضوابطی همچون رعایت کامل مسائل بهداشتی، استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت هتل‌ها، عدم سرو غذا در رستوران هتل‌ها و … تنظیم شده است که با توجه به موج سوم بیماری، ستاد ملی مبارزه با کرونا پس از بررسی بیشتر در این خصوص اعلام نظر می‌کند.»

خیاطیان با اشاره به توانایی حوزه گردشگری کشور برای احیای دوباره تصریح کرد: هرگونه چراغ سبز ستاد ملی کرونا در صورت بهبود شرایط به گردشگری و یا هرگونه کشف واکسن و دارو برای بیماری کرونا موجب می‌شود بخش گردشگری به سرعت خود را احیا کند و به حیات اقتصادی خود برگردد و این موضوع در دست پیگیری است. وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با جدیت این موضوع را دنبال می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پاسخ به ضرورت افزایش دوران مشارکت پروژه‌های گردشگری نیز ضمن تأیید مشکلات موجود بر سر راه سرمایه‌گذاران افزود: پیگیری‌های لازم از جمله مکاتبه با ریاست محترم جمهوری توسط وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و اخذ موافقت هیئت امنای صندوق توسعه ملی انجام شده، البته با توجه به افزایش قیمت‌ها عملیاتی شدن آن در کارگروه جهش تولید بررسی و پیگیری می‌شود.

در ادامه این نشست مدیرعامل بانک مذکور نیز با اشاره به آسیب‌های واردشده ناشی از افزایش قیمت‌ها به پروژه‌های در حال ساخت و خسارت‌های وارده ناشی از شیوع ویروس کرونا به بخش گردشگری افزود: توجه بیشتر به این بخش توسط متولیان امر گردشگری و دستگاه‌های مؤثر از جمله ستاد ملی کرونا و صندوق توسعه ملی دارای اهمیت بالایی است. همچنین طولانی شدن محدودیت‌های کرونا ضربه جبران‌ناپذیری به بخش گردشگری وارد کرده است که خود لزوم تدوین بسته‌های سفر با شرایط کرونا برای جلوگیری از زیان‌های بیشتر را ضرورت می‌بخشد.

او افزود: همچنین افزایش دوران تأمین مالی طرح‌ها (اجرا، تنفس و بهره‌برداری) در قراردادهای صندوق توسعه ملی با توجه به وضعیت افزایش قیمت‌های چند سال اخیر بسیار مهم است.

در پایان این نشست برای تسهیل روند رونق گردشگری و یاری سرمایه‌گذاران این بخش تفاهم‌نامه اعطای تسهیلات از محل سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی با بانک عامل برای اعطای تسهیلات به پروژه‌های در حال ساخت بخش گردشگری به امضای طرفین رسید.

بر اساس این تفاهم‌نامه از محل سپرده‌گذاری صندوق توسعه ملی به متقاضیان ایجاد مصادیق گردشگری مطابق دستورالعمل‌های موجود تسهیلات با نرخ ۱۴ درصد پرداخت می‌شود.

کد خبر 5068049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha