پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۹:۴۲

فرماندار رفسنجان:

خاموشی موتورپمپ‌های چاه‌های کشاورزی رفسنجان به یک ماه کاهش یافت

خاموشی موتورپمپ‌های چاه‌های کشاورزی رفسنجان به یک ماه کاهش یافت

رفسنجان - فرماندار شهرستان رفسنجان از کاهش زمان خاموشی موتورپمپ‌های چاه‌های کشاورزی رفسنجان به مدت یک ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی هرندی شنبه شب در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان رفسنجان اظهار داشت: خاموشی یکپارچه موتور پمپ‌ها از چند سال پیش مورد توافق و تفاهم بین کشاورزان و شورای حفاظت از منابع آب بوده است.

وی با بیان اینکه تصمیم خاموشی چاه موتورهای کشاورزی رفسنجان هر ساله اجرا می‌شود، افزود: در سال زراعی گذشته پیشنهاد یک یا دو ماه خاموشی مطرح و خاموشی به مدت یک ماه مصوب شد اما پر محصول تر بودن باغات و اینکه سال آور محصول پسته شهرستان بود و برای مراقبت بیشتر از محصول مدت خاموشی یک ماهه با درخواست کشاورزان و نطریه کارشناسان به ۱۰ روز کاهش یافت.

فرماندار رفسنجان تاکید کرد: تصمیمات شورای حفاظت منابع آب شهرستان باید مبتنی بر یافته‌های کارشناسی و علمی باشد و در این زمینه پیشنهاد دو و یا یک ماه خاموشی موتورپمپ‌ها در سال جاری در جلسه مطرح شد.

فصیحی هرندی ادامه داد: با شنیدن نظرات کارشناسی و دیدگاه کشاورزان و نظر خواهی از اعضا، خاموشی یک ماهه از تاریخ ۲۲ آبان تا ۲۲ آذر مورد تصویب قرار گرفت.

فرماندار رفسنجان همچنین از همکاری باغداران و کشاورزان رفسنجان با شرکت برق رفسنجان قدردانی کرد و گفت: باغداران شهرستان در تابستان در نوبت‌های کوتاه و منظمی به مدت سه ماه خاموشی داوطلبانه داشتند و کمک کردند که مصارف ضروری‌تر برق با مشکلی مواجه نشود.

فصیحی هرندی با اشاره به اینکه کشاورزان در حال حاضر نیز با شورای حفاظت منابع آب همکاری نزدیک و خوبی دارند، یادآور شد: در تابستان امسال چاه موتورها به چهار منطقه تقسیم بندی شده بود و برق هر منطقه در هفته یک روز به مدت چهار ساعت خاموش بود که این همکاری کمک زیادی به تأمین برق نیازهای ضروری و روزمره خانگی، مراکز حساس و … کرد.

کد خبر 5071648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha