پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان خبر داد:

پیگیری قضایی مطالبات کارگران و سهامداران شرکت پلی اکریل

پیگیری قضایی مطالبات کارگران و سهامداران شرکت پلی اکریل

اصفهان - دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت: پیگیری مطالبات و حقوق بحق کارگران و سهامداران شرکت پلی اکریل در دستور کار دستگاه قضایی استان اصفهان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصفهانی با اشاره به مکاتبات و مراجعات عمده سهامداران شرکت پلی اکریل به دستگاه قضائی و درخواست حمایت از حقوق‌شان اظهار داشت: با توجه به موارد تخلف عمده هلدینگ العقیلی و مدیران قبلی شرکت پلی اکریل از بعد حقوقی، پیچیدگی‌هایی راجع به تعیین تکلیف برخی مسائل ایجاد شده اما وضعیت تولید و پرداخت‌های کارگری و تسویه بدهی‌ها به شکل ملموس روند مطلوب و قابل ملاحظه‌ای را حکایت دارد و دستگاه قضائی احقاق حقوق حقه کارگران و سهامداران شرکت را در دستور کار داشته و مانع اقدامات غیر قانونی مدیران قبلی و افراد فرصت طلب خواهد شد.

وی عمده مشکلات ناظر بر وضعیت سهام شرکت پلی اکریل را متأثر از فضای رسانه‌ای ایجاد شده دانست و گفت: تخلفات اشخاصی که با ایجاد کانال و گروه یا در فضای مجازی باعث تنش بین سهامداران شده اند مستندسازی و برخورد با ایشان در دستور کار می‌باشد.

وی از سهامداران خواست تا اخبار مربوط به شرایط امیدوار کننده و حمایت‌های مراجع حاکمیتی را تنها از مراجع رسمی و نهادهای نظارتی بورس پیگیری کرده و با خروج از گروه‌ها و کانال‌های وابسته به افراد سودجو از ایجاد فرصت برای افراد مغرض که به دنبال پایین نگه‌داشتن قیمت سهام و مطامع شخصی هستند و همچنین از ایجاد اختلال در فرآیندهای شفاف شرکت پلی اکریل جلوگیری کنند.

کد خبر 5072674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha