به گزارش خبرنگار مهر، صادق مفرد در مراسم رونمایی از «شتاب دهنده جهت» که امروز در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، اظهار کرد: گاهی گروههای جهادی را اینطور می شناسند که به مدت ۱۰_۱۵ روز و حداکثر یک ماه به صورت مقطعی در یک منطقه حضور پیدا کرده و خدمت رسانی می کنند اما در کنار این اقدام نیاز داریم که بخشی از گروههای جهادی در رفع مشکلات مردم کنشگری مستمر داشته باشند.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی بسیج دانشجویی افزود: این کنشگری باید اینطور باشد که جهادگران از جنس کارهای خیریهای و خدماتی صرف به سمت یک کسب و کار اجتماعی بروند و راه حلی ارائه کنند که بتواند تداوم داشته باشد و هزینههای خود را تامین کند.
مفرد ضمن بیان این مطلب که گروههای جهادی در سالهای گذشته به لحاظ کمی و گستردگی مخاطب و هم به لحاظ کیفی و اثرگذاری رشد قابل توجهی داشته اند، خاطرنشان کرد: طی این سالها ما تجربههای بسیار موفقی را در رابطه با رشد و توانمندسازی گروههای جهادی، تشکیل کارگروههای تخصصی و برگزاری دورهها و رویدادهای مختلف و به نوعی تقویت توان تخصصی گروههای جهادی به صورت عمومی داشتیم.
وی در توضیح این برنامه ها گفت: ما سه دوره تجربه برگزاری جشنواره ملی جهادگران را داشتیم، اتفاقی که فرایند آن ادامه دارد و بر اساس این تجربیات تصمیم به تشکیل مرکز شتاب دهنده حرکتهای جهادی گرفتیم. ما بنا داریم بخشی از این گروهها، ایدهها و طرحهای برتر که به نوعی خلاقانه و نوآورانه هستند و بنا دارند یک مسئله و مشکل در کشور را در سطح کلان و منطقهای برطرف کنند، وارد فرایند شتابدهندهی کنیم.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی بسیج دانشجویی اضافه کرد: شتاب دهنده جهت، گروه ها و مجموعههایی که میخواهند در این زمینه (حل مسائل کشور) حرکت کنند را مورد حمایت قرار میدهد که این حمایت صرفا مالی نیست و بخشی هم به صورت مشاوره و آموزش و اتصال این تیمها و هستهها به هم و نهادهای متولی برای حل مشکلات کشور است.
وی گفت: امروز نسل جدیدی از اتفاقات جهادی رقم خواهد خورد، توافقی بین بسیج دانشجویی و جهاد سازندگی و نهادهای مختلف صورت گرفته و امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در این حوزه باشیم.
نظر شما