پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ آذر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۸

سرهنگ محمودیان خبر داد:

کشف ۳ میلیاردی مولتی ویتامین خارجی و لوازم آرایشی

کشف ۳ میلیاردی مولتی ویتامین خارجی و لوازم آرایشی

جانشین پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۳ میلیارد ریال لوازم بهداشتی و آرایشی و داروهای قاچاق در تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر محمودیان با اعلام این خبر اظهار کرد: با کسب خبری پیرامون تخلیه کالای قاچاق توسط خودروهای شوتی و دپوی مقادیری کالای قاچاق در انباری در حوالی خیابان رجایی تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی برای بررسی موضوع به نشانی اعلامی اعزام شدند.

وی افزود: تحقیقات اولیه نشان از صحت خبر دریافتی داشت و کارآگاهان در ادامه تحقیقات پلیسی موفق شد هویت مالک این انباری را شناسایی کنند.

جانشین پلیس امنیت اقتصادی با اشاره اینکه با هماهنگی‌های قضائی دستگیری متهم و بازرسی از داخل انباری در دستور کار قرار گرفت، افزود: روز گذشته تیمی از کارآگاهان به نشانی اعلامی اعزام و موفق شدند ضمن دستگیری متهم در بررسی از این انبار ۱۰ هزار و ۷۴۷ عدد لوازم آرایشی، ۲۱ هزار و ۳۶۰ عدد قرص مولتی ویتامین خارجی قاچاق فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی کشف کنند.

وی با بیان اینکه متهم به مرجع قضائی معرفی و کالای کشف شده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی کالای کشف شده را ۳ میلیارد ریال محاسبه کرده اند.

کد خبر 5077018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha