پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۲

مدیرکل تامین اجتماعی کرمانشاه خبر داد؛

ارائه ۴ خدمت دیگر تامین اجتماعی کرمانشاه به صورت غیرحضوری

ارائه ۴ خدمت دیگر تامین اجتماعی کرمانشاه به صورت غیرحضوری

کرمانشاه- مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه از ارائه چهار خدمت دیگر سازمان تامین اجتماعی در ادامه دوشنبه های دیجیتالی در کرمانشاه به صورت غیرحضوری خبر داد.

ایمان بیوس ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ادامه دوشنبه‌های دیجیتالی تأمین اجتماعی در قالب طرح ۳۰۷۰ و غیرحضوری شدن خدمات تأمین اجتماعی از این هفته چهار خدمت دیگر به صورت غیر حضوری ارائه می‌شود.

وی افزود: الکترونیکی شدن مفاصا حساب ماده ۳۸ قانون تأمین اجتماعی اولین خدمت غیر حضوری این هفته است که فرد باید با مراجعه به مراکز سازمان این سند را دریافت می‌کرد و به سازمان مربوطه ارائه می‌داد یا خود سازمان باید آن را پستی ارسالی می‌کرد که بسیار زمان بر بود اما اکنون با صدور مفاصا حساب با ارسال پیامک برای فرد و پیمانکار از طریق سایت قابل مشاهده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به خدمت دوم غیر حضوری این هفته بیان کرد: استعلام وضعیت دریافت مستمری یکی دیگر از خدمت‌ها است که مراجعه زیادی را به سازمان دارا بود و نهادهای گوناگون از تأمین اجتماعی استعلام می‌گرفتند اما اکنون این نهادها می‌توانند با ایجاد تفاهم نامه به سایت دسترسی پیدا کنند و استعلام مورد نیاز را اخذ کنند.

بیوس تصریح کرد: ثبت نام غیر حضوری افراد تبع بیمه شده از دیگر خدمت غیرحضوری سامانه ۳۰۷۰ است که افراد برای ثبت نام و احراز هویت باید به سازمان مراجعه می‌کردند اما اکنون می‌توانند با مراجعه به سایت در منوی بیمه شدگان و انتخاب نام نویسی کارهای لازم را انجام دهند و نیاز به حضور در مراکز نیست.

وی با اشاره به دیگر خدمت ارائه شده در هفته‌های دیجیتالی تأمین اجتماعی بیان کرد: افرادی که به صورت پاره وقت مشغول به کار بودند کارفرما به عنوان مثال ۱۵ روز حق بیمه را واریز می‌کرد و فرد با مراجعه به مرکز و تکمیل فرم‌های لازم ۱۵ روز باقی مانده را خود پرداخت می‌کرد اما الان به صورت غیرحضوری می‌توانند این کار را انجام دهند.

گفتنی است، ۲۴۶ هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که با افراد تحت بیمه آنها به ۷۵۰ هزار نفر می‌رسد و ۵۶ هزار نفر مستمری بگیر این سازمان هستند.

کد خبر 5080029

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha