پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵

کسب رتبه برتر بسیج دانشجویی فارس در جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم

کسب رتبه برتر بسیج دانشجویی فارس در جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم

شیراز - مرکز تحقیقاتی نیکا وابسته به بسیج دانشجویی فارس موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس ظهر شنبه در نشست مجازی با خبرنگاران، گفت: یکی از دستاوردهای علمی محققان مرکز شتاب دهی تحقیقات و فناوری‌های نوین در صنایع غذا و دارو (نیکا) وابسته به ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس به مرحله پایانی جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم راه یافت و پس از رقابت با ۱۰ دستاورد برگزیده، عنوان برترین محصول این جشنواره را به خود اختصاص داد و در رتبه نخست ایستاد.

سعید یوسفی با بیان اینکه مرکز تحقیقاتی نیکا توانسته با تولید «اتانول از پرمیت (آب پنیر)»، محصولی مهم و مورد نیاز کشور با توجه به شرایط کرونا در کشور ارائه کند افزود: این مرکز توانست برای استان فارس افتخار آفرین شود.

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی فارس، رویکرد اصلی جشنواره امسال را مسئله محوری و توجه به نیاز روز کشور برشمرد و تصریح کرد: به دلیل شرایط کرونا و عدم امکان برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در تهران، در مراسمی با حضور سردار فرمانده سپاه فجر فارس، تندیس جایزه ملی شهید طهرانی مقدم، لوح تقدیر و هدیه ۲۰۰ میلیون ریالی به مژگان حاجی زمانی مدیرعامل این مرکز اهدا شد.

وی با بیان اینکه مدیریت پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی فارس با رویکرد مسئله محوری به دنبال مواجه تخصصی با مسائل کشور و استان رفته است، اضافه کرد: ۵ مرکز تحقیقاتی در حوزه‌های مختلف علمی از فنی و مهندسی گرفته تا علوم انسانی راه اندازی شده است که در این مراکز دانشجویان نخبه بسیجی در حال انجام فعالیت‌های علمی اولویت دار هستند.

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس، توجه به توان علمی دانشجویان و حمایت از آنها را راهکار مهمی برای حل مسائل کشور دانست و افزود: منابع عظیم و ارزشمند نیروی انسانی توانمند و انقلابی در استان فارس وجود دارد که بهره گیری از ظرفیت‌های آنها راه رشد و پیشرفت استان را هموار می‌کند.

یوسفی گفت: براساس آرای داوران جشنواره ملی شهید طهرانی مقدم، دستاورد «تولید صنعتی اتانول از پرمیت (آب پنیر)» متعلق به مرکز شتابدهی تحقیقات و فناوری‌های نوین در صنایع غذا و دارو (نیکا) از استان فارس توانست مقام اول این جشنواره را کسب کند و پس از آن، دستاورد «اسکالپ کولینگ» (دستگاه جلوگیری از ریزش مو در بیماران سرطانی) ساخته شده توسط مرکز تحقیقات شهید چمران از استان آذربایجان غربی و دستاورد «نانو پوشش ضدمیکروبی» (استفاده از سنتز سبز برای ایجاد پوشش ضد میکروب در محیط‌های بالینی) ارائه شده توسط مرکز رشد حسان از استان اصفهان به ترتیب جایگاه دوم و سوم این جشنواره را کسب کردند.

کد خبر 5082519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha